Гласувайте за FilmiFen
Индийски
Д-р. Васи (Раджиникант) изобретява супер робот с изкуствен интелект ''Чити'' по свой образ и подобие. Предназначението му е да се интегрира в човешкия свят и да помага на хората и страната. Но преди това, той трябва да бъде одобрен от организацията AIRD. Внезапна светкавица, събужда чувства в изкуственото сърце на Чити. Той се влюбва в годеницата на доктор Васи. Какво ще се случи после ще раберете, щом изгледате филма.

Robot / Робот (2010)

Режисьор : С. Шанкар
В ролите : Айшвария Рай, Раджаникант, Дани Дензангла, Шантанум, Карънас, Девадаршни Честан и др.
Държава : Индия
Година : 2010
Времетраене : 164 минути

Robot / Робот (2010)

Рани е индийско момиче, чийто годеник отказва да се ожени за нея ден преди сватбата им. С разбито сърце тя решава да замине на медения им месец сама, за да сбъдне мечтата си и да види Париж и Амстердам, които винаги е искала да посети.

Queen / Кралица (2014)

Режисьор : Викас Бахл
В ролите : Кангана Ренаут, Лиса Хейдън, Раджкумар Рао и др.
Държава : Индия
Година : 2014
Времетраене : 146 мин.

Queen / Кралица (2014)

Това е една история за дългогодишната вражда между две фамилии - Чаухан и Куреши. Война между хиндуисти и мюсюлмани, война за власт и надмощие. В центара на която стоят Зоя и Парма - двама младежи, изпълнени с жестока омраза един към друг. Отраснали под звуците на куршуми и отмъщение.Зоя е единствената дъщеря на Афтаб Куреши.

Тя е неукротима, с труден характер, напълно непридвидима и най-обичаното дете в цялото семейство. Всички мъже в семейството яростно я защитават и биха направили всичко за нея.Парма е внук на Сурия Чаухан. Най-свирепия човек в града, бандит, лидер на партията на дядо си, който е готов на всичко заради честта на семейството.В цялата тази война, измежду цялата тази омраза и презрение, се надига една любов. Любов между хора, родени да се мразят - но предопределени да се обичат. История за една изпепеляваща любов, заобиколена от омраза!

Ishaqzaade / Бунтовници на любовта (2012)

Режисьор : Habib Faisal
В ролите : Meeta Bandhu, Akash Bathija, Pravin Chandra, Parineeta Chopra, Aradhana Dhawan, Jafarpal Dhillon, Mohd. Hafeez, Faisal Husain
Държава : Индия
Година : 2012
Времетраене : 130 min.

Ishaqzaade / Бунтовници на любовта (2012)

Филмът разглежда теми като приятелство, брак, ревност, его, криза във взаимоотношенията , раздяла и много, много любов.
Гопал ( Шахрукх Кхан ) е влюбен в Рада ( Мадхури Диксит ) още от дете. Като възрастни, те се женят. Има две неща, които Гопал не одобрява след брака им: че по-малкият брат на Рада - Прашант ( Aтул Агнихотри ) живее с тях и Сурач ( Салман Хан ), който е приятел на Рада още от детството.

Рада намира в Гопал един любящ, искрен, импулсивен, но и много мнителен и принципен съпруг. Тя продължава да е много близка със Сурач и това води до основният конфликт в техните взаимоотношения.
Гопал става все по-подозрителен към продължаващото приятелството на жена си с Сурач, към когото тя действително се отнася като брат. Това води до напрежение и прави живота му нещастен. Ревността му напълно го задушава. Ето защо, в момент на афект изгонва Рада от къщата.

Рада обича мъжа си и изпада в смут от неговото държане. След като получава и документите за развод, тя е напълно съкрушена. Когато Сурач и брат й Прашант научават, предлагат да отидат и да поговорят с Гопал, но Рада отказва. Сурач телефонира на Гопал и иска да се срещнат. Гопал се съгласява и взема със себе си зареден пистолет.....
Отчаяна че е изоставена, Рада иска да се самоубие...

Ще осъзнае ли Гопал, че Рада е целомъдрена и че връзката между нея и Сурач е само едно чисто приятелство или това ще е краят на техния брак?
Какво ще стане с тяхната любов.....?

Hum Tumhare Hain Sanam / Аз принадлежа на теб (2002)

Режисьор : С.К. Адъяман
В ролите : Шахрукх Кхан, Салман Хан, Мадхури Диксит, Айшвария Рай, Aтул Агнихотри и др.
Държава : Индия
Година : 2002
Времетраене : 2:54:07

Hum Tumhare Hain Sanam / Аз принадлежа на теб (2002)

Рахул е певец който губи кариерата си заради проблем с алкохола. Тогава той среща млада дама със завидни певчески данни и решава да поправи грешката на живота си, като и помогне да успее в кариерата.

Aashiqui 2 / Любов 2 (2013)

Режисьор : Мохит Сури
Сценарист : Шагуфта Рафик
В ролите : Адитя Рой Капур, Шрадха Капур, Шаад Рандхава, Салил Ачария, Гадан Гупта, Шубханги Латкар
Държава : Индия
Година : 2013
Времетраене : 132 минути

Aashiqui 2 / Любов 2 (2013)

Франкис /Сачиин Дж. Джоши/ е доста мускулест и винаги има кутия бира под ръка. Той е достатъчно умен за улицата, за да впечатли Мая /Съни Леоне/, гласът на разума във филма. Босът /Насирудин Шах/ е ветеран хомосексуалист, чиито дрехи са толкова хаотично цветисти, колкото принципите и юмруците му. Бавен в приказките, но много бърз в стрелбата, той е собственик на "Джакпот казино".

Босът, Франкис и Мая имат план да задигнат огромна сума пари. И докато нещата вървят прилично гладко, последвалите събития, възникнали като плод на интригите между майсторите на интригата, връхлитат с предвидливостта и изтънчеността на слон в стъкларски магазин.

Jackpot / Джакпот (2013)

Режисьор : Кайзад Густад
В ролите : Сачиин Дж. Джоши, Съни Леоне, Насирудин Шах, Марканд Дешпанде, Барат Нивас и други.
Държава : Индия
Година : 2013
Времетраене : 87 минути

Jackpot / Джакпот (2013)

Единствен син на богати родители Вики (Харман Баведжа) се озовава въвлечен в света на мафията след смъртта на майка му, която причинява разпадането на семейството му. Той започва да търси утеха в насилието (независимо какво означава това). Историята се обръща, когато се запознава с физически увредения, но все още доста ефективен мафиот, Лакуа (Санни Деол). От обикновено момче, Вики се превръща във Вики Картус, безмилостния гангстер.

Той иска да притежава света на мафията и няма нищо, което може да го спре да постигне мечтата си. Докато това е живота му, водещата дама Меера (Айша Канна) успява да го накара да се влюби в нея и да изостави подземния свят. Вики иска да избяга и да води нормален живот с дамата на сърцето си. Как той успява да се измъкне от плаващите пясъци е това, за което става дума във филма, или може би - не.

Dishkiyaoon / От упор а.к.а. Фатален изстрел (2014)

Режисьор : Санамджит Сингх Талвар
В ролите : Харман Баведжа, Санни Деол, Айша Канна, Адития Панчоли, Прашант Нараянан, Ананд Тивари и други.
Държава : Индия
Година : 2014
Времетраене : 119 минути

Dishkiyaoon / От упор а.к.а. Фатален изстрел (2014)

Филмът е направен на основата на диктувания затворнически дневник от реално съществувалата Пулан Деви. Родена на 10 август 1963 г. в село Шехпур-Гуда, окръг Джалон, щат Утар Прадеш едва 11-годишна е омъжена насила от родителите си за три пъти по-възрастен от нея мъж. Не издържа на тормоза на мъжа си и след краткотраен брачен живот бяга от него.

Връща се при родителите си, но там не е приета с разтворени обятия понеже с бягството си ги е посрамила. По-късно е отвлечена от бандити и във филма е показана основно точно тази част от нейния живот до мига, в който се предава на правителството...

Bandit Queen / Кралицата на бандитите (1994)

Режисьор : Шекхар Капур
В ролите : Сима Бисвас, Адития Шривастав, Анирудх Агарвал, Анил Саху, Анупам Шиям, Ашок Шарма и други.
Държава : Индия, Великобритания
Година : 1994
Времетраене : 119 минути

Bandit Queen / Кралицата на бандитите (1994)

Rajiv идва от много богато семейство,живее в дворец с неговата майка,която иска той да се ожени за красивата и млада Vijaya Singh,единствената дъщеря на Tha Ajay Singh.Но Rajiv е влюбен в друга жена Rajni,която е сирак и е от бедно семейство.Когато Rajiv казва това на майка си, я се противопоставя на този брак,но отстъпва когато се среща със Rajni и вижда,че тя действително е една красива жена.

Двамата се женят и живеят в хармония-до пристигането на BHAIRO NNATH,мъж който има способноста да контролира змиите.Той казва на майката на RAJIV,че жената,RAJNI,е превъплъщение на змия,чиято цел е отмъщение.Какво не знае майката и какво ще се случи...

Nagina / Жената змия (1986)

Режисьор : Harmesh Malhotra
В ролите : Sridevi,Prem Chopra,Rishi Kapoor,Amrish Puri,Sushma Seth,Komal,Viju Khote,Jagdeep
Държава : Индия
Година : 1986
Времетраене : 02:17:26

Nagina / Жената змия (1986)

Сайръс и Ейприл случайно се запознават по интернет. Постепенно се сближават, но не разкриват идентичността си. Решават да се срещнат на новогодишното парти.
Ейприл разбира кой е Сайръс, но той не успява да разбере коя е тя. Ейприл се страхува да разкрие коя е в действителност, тъй като той е не само шампион по плуване, но и най-желаният от момичетата в колежа.

Тя се дистанцира от страх да не бъде разкрита, а той продължава усилено да я търси, защото знае, че тя е единствената, която го разбира...
Този филм ще ви напомни със своя сюжет една продукция на Холивуд от 2004 г. – филмът „Историята на Пепеляшка“, с Хилъри Дъф

Aashiqui.in / Пепеляшка (2011)

Режисьор : Shankhadeep
В ролите : Ishaan Manhaas, Ankita Shrivastava, Dheeraj Miglani, Priti Gandwani, Kamal Malik и др.
Държава : Индия
Година : 2011
Времетраене : 01:45:21

Aashiqui.in / Пепеляшка (2011)

Риши пристига в Хайдерабад за да издири смъртоносното дуо на мафията - Робърт и Стивън, които никой не знае всъщност как изглеждат. Мисията на Риши е да ги идентифицира и отстрани. Започвайки от най-ниските нива на мафиотската структура, той стига до върха й с помощта на красивата учителка по танци Таманна."

Rebel / Бунтар (2012)

Режисьор : Рагава Ларенсе
В ролите : Прабас,Дикша Сет,Таманна,Кели Дорджи,Брахманандам,Мукеш Риши,Чалапати Рао,Джива и др.
Държава : Индия
Година : 2012
Времетраене : 02:49:56 min.

Rebel / Бунтар (2012)

Една чиста романтична любовна история. Сачин - 22-годишен жител на Мумбай, който мечтае да стане част от филмовата индустрия. Джеси - красива, интелигентна и образована жена с бакалавърска степен по математика. Могат ли да имат нещо общо помежду си. Различна вяра, различно възпитание ... и различни нагласи към киното. Сачин мечтае за филми, а Джеси през живота си е гледала само няколко от тях и не ги смята за нещо специално. Но основната пречка е бащата на момичето, който абсолютно не харесва Сачин. Това е историята на първата си любов с всичките си проблеми, мъки и радости. Историята на лоялност към себе си и любовта. Филмът е римейк на южноиндийските филми Vinnaithaandi Varuvaayaa и Ye Maaya Chesave от 2010, но историята е представена от млади актьори с неподправени емоции.

Ekk Deewana Tha / Имаше едно лудо момче (2012)

Режисьор : Gautham Menon
В ролите : Prateik, Amy Jackson, Tony Kattukaran, Babu Antony, Ashwin Kakumanu, Vikas Menon, Sachin Khedekar, Manu Rishi и други.
Държава : Индия
Година : 2012
Времетраене : 137 минути

Ekk Deewana Tha / Имаше едно лудо момче (2012)

Арджун, Имран и Кабир са приятели от детство. В колежа тримата си обещават да направят пътешествие зад граница,като всеки от тях си избере да изпробва някакъв опасен спорт, а другите двама да го последват. Животът обаче ги разпръсква в различни посоки. Арджун става финансов брокер в Лондон, Кабир има семеен строителен бизнес, а Имран е копирайтър в рекламата. Но Кабир ще се жени за Наташа и кани двамата си приятели на ергенско пътешествие из Испания.Там момчетата ще се изправят срещу страховете…

Zindagi Na Milegi Dobara / Животът не се повтаря (2011)

Режисьор : Zoya Akhtar
В ролите : Hrithik Roshan, Abhay Deol, Farhan Akhtar, Katrina Kaif, Kalki Koechlin
Държава : Индия
Година : 2011
Времетраене : 155 минути

Zindagi Na Milegi Dobara / Животът не се повтаря (2011)

Филм за любовната история между обикновена жена, танцьорката Анаркали и принц Салим, наследник на трона. Салим иска да се ожени за нея и организира тайни срещи. Ревнивата Бахар, танцьорка с по- висок ранг обаче иска да се издигне в йерархията и да стане императрица и издава връзката им.

Когато баща му император Акбар разбира за любовта им, той е бесен и решава на всяка цена да осуети любовта им, тъй като обикновена жена никога не може да бъде императрица на Индия.
Принцът моли баща си за ръката на Анаркали, обаче тя е хвърлена в тъмница. Салим е непреклонен и води армия срещу баща си, но е победен.
Акбар го осъжда на смърт. Анаркали се съгласява да жертва живота си за да бъде пощаден Салим.

След като прекарва нощта с него е взето решение да бъде погребана жива в тухлена стена. Акбар отстъпва пред молбите на майка и, на която е длъжник и тайно от сина си организира бягството на Аркали в изгнание...

Mughal-e-Azam / Великият Могул (1960)

Режисьор : Каримудин Асиф
В ролите : Мадхубала, Дилип Кумар, Нигар Султана, Притхивирадж Капур
Държава : Индия
Година : 1960
Времетраене : 2 части по около 1 час и 30 минути

Mughal-e-Azam / Великият Могул (1960)

Смятано е че децата имат най-силната връзка с бог. Те имат способността за възприемане на доброто във всичко и във всеки.
Това е история за едно седем годишно лошо,но невинно момче, което несъзнателно може да превръща враг в приятел.
Това е историята на BANKU и неговият приятел, BHOOTHNATH.
Една история за чистата, невинна и искрена детска обич, която може да променя връзки и да създава нови.
Детската любов може да ви накара да вярвате в чудеса.Филмът е един своеобразен урок за възрастни, който ще им покаже света през детските очи.

Bhoothnath / Богът на духовете (2008)

Режисьор : Vivek Sharma
В ролите : Amitabh Bachchan,Juhi Chawla,Rajpal Yadav,Tejas Are,Vijay Nath,Satish Shah,Aman Siddiqui
Държава : Индия
Година : 2008
Времетраене : 02:16:05

Bhoothnath / Богът на духовете (2008)

Докато е в операционната и лекарите се борят за живота му, Кундан Шанкар се връща назад във времето, където среща любовта на живота си - Зоя. Тя е най-прекрасното нещо, което му се е случило, но и най-страшното.

Тя е жената, която е съсипала живота му. Ще намери ли в спомените си и в любовта си към нея сили да остане жив или ще се предаде в ръцете на смъртта, това само Кундан може да реши.

Raanjhanaa / Любимият (2013)

Режисьор : Ананд Л. Рай
В ролите : Сонам Капур, Аби Деол, Дануш, Випин Шарма, Кумуд Мишра, Сурай Синг
Държава : Индия
Година : 2013
Времетраене : 2:19:59

Raanjhanaa / Любимият (2013)

Филмът е трогателна история за един необикновен герой, който превъзмогва трудностите, за да спечели отново любовта на живота си. Ризван Кхан (Shahrukh Khan като възрастен, Tanay Chheda като дете) е индиец мюсюлманин, израстнал в Мумбай. Той страда от Синдрома на Аспергер - форма на високофункционален аутизъм, изразяващ се в слаба социална адаптация.

Това го кара, въпреки интелигентността си, трудно да разбира хората. Ризван пристига в Сан Франциско, за да живее с брат си Закир (Jimmy Shergill) и снаха си Хасина (Sonya Jehan). Тук той се влюбва в самотната майка Мандира (Kajol) и въпреки протестите на семейството си, се жени за нея.
Двамата започват заедно малък бизнес и живеят щастливо до 11 септември 2001 година, когато отношението към мюсюлманите рязко се променя. Мандира е смазана от случилата се трагедия, в следствие на което отношенията им се пропукват и двамата се разделят.
Ризван е объркан и много разстроен от това, че любовта на живота му го е напуснала. За да я спечели отново, той предприема трогателно и вдъхновяващо пътуване из цяла Америка...

My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010)

Режисьор : Каран Джоар
В ролите : Шахрук Кан, Кати А. Кени, Кристофър Дукан, Шейн Харпър, Мел Фейр и др.
Държава : Индия
Година : 2010
Времетраене : 147 минути

My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010)

Мечтата на Манохар е да се дипломира, за да си намери добра работа и да започне животът си на чисто. Денят, в който отива да види резултатът от последния си изпит е обвинен в убийство от инспектор Амболкар, което не е извършил.
След лъжесвиделството на инспектора, съдът осъжда Манохар и доведения му брат Бхаграв на доживотен затвор.
На 19-ти юни 1970 г., влизайки в затвора Манохар осъзнава, че всичко, за което е мечтал е изгубило смисъл, но за да живее, трябва да се превърне в безмилостен убиец.

Shootout at Wadala / Престрелка в Уадала (2013)

Режисьор : Sanjay Gupta
В ролите : John Abraham, Manoj Bajpayee, Sophiya Chaudhary
Държава : Индия
Година : 2013
Времетраене : 150 мин.

Shootout at Wadala / Престрелка в Уадала (2013)

Фархад Пастикиа е 45 годишен мъж, който работи като продавач в магазин за дамско бельо. Той живее с майка си и баба си. Отчаяла се от опитите си да го омъжи, майка му постоянно го води на срещи с момичета. Един ден в магазина на Фархад, влиза Ширин Фугавала и тогава той среща жената на мечтите си.Всичко върви добре и Фархад среща майка си с Ширин. Но вместо да се зарадва за него, тя я отхвърля...

Shirin Farhad Ki Toh Nikal Padi / Ширин и Фархад го направиха (2012)

Режисьор : Bela Segal
В ролите : Боман Ирани, Фарах Кхан и други
Държава : Индия
Година : 2012
Времетраене : 111 минути

Shirin Farhad Ki Toh Nikal Padi / Ширин и Фархад го направиха (2012)

Двама приятели правят залози за пари и за забавление.Но ето че идва време, когато те се състезават за спечелването на най-големия залог, защото знаят, че животът им зависи от това.

Khiladi / Облогът (1992)

В ролите : Akshay Kumar, Ayesha Jhulka, Deepak Tijori, Sabeeha, Tinnu, Anand, Sharat Saxena, Anant Mahadevan, Beena Banerjee
Държава : Индия
Година : 1992
Времетраене : 157 минути

Khiladi / Облогът (1992)

По време на рутинна тренировка с индийски хеликоптер, пилотът губи управление и катастрофира на границата с Китай. Китайските власти залавят кап. Каранвир Догра, но не вярват, че е командос, тъй като не намират никакви останки от разбития хеликоптер и го обвиняват в шпионаж. Година по късно Каранвир успява да избяга в Дилеркот, град до пенджабската граница. Там съдбата го среща със Симрит, която се опитва да избяга от бъдещия си съпруг - АК. Ще успее ли командоса да избегне смъртната присъда и защо Симрит иска да избяга от АК...

Commando / Командос (2013)

Режисьор : Дилип Гош
В ролите : Пуджа Чопра, Наталия Каур, Ом Пракаш, Рави Сингх, и други.
Държава : Индия
Година : 2013
Времетраене : 124 минути

Commando / Командос (2013)

През 80-те години, в Джафна започват масови сблъсъци между сингалци и тамилци, което слага началото на нова Гражданска война в Шри Ланка. Индия решава да защити тамилците като сключи мирно споразумение, но лидерът на тамилските бунтовници - Анна, отказва решението за мир и Индийското Правителство изпраща майор Викрам Сингх да го убие, за да се спрат кръвопролитията. Всичко върви по план до момента, в който от Сингапур пристига пратка с оръжие и Викрам разбира, че в екипа му има доносник.

Madras Cafe / Кафе "Мадрас" (2013)

Режисьор : Шуджит Сиркар
В ролите : Джон Абрахам, Наргис Факри, Сидарта Басу, Расхи Кхана, Пракаш Белавад
Държава : Индия
Година : 2013
Времетраене : 130 минути

Madras Cafe / Кафе "Мадрас" (2013)

Чулбул Панди бива повишен от началниците си и изпратен да работи в големия град Люкноу. Той е щастливо женен за красивата Ражо и има син.
Но реалността в Люкноу поставя на изпитание Панди и неговите отношения с най-близките му хора. Града е изпълнен с жестоки престъпления, отвличания, изнасилвания и убийства, повечето от които се извършват посред бял ден. Когато Панди успява да разобличи и саботира плановете на корумпиран политик (чиито планове са били да спечели с измама предстоящите местни избори) той се превръща в герой. Незаконните дейности на политика биват разкрити пред обществото, медиите и полицията, но за сметка на това Панди и семейството му се превръщат в мишени. Двамата братя на разобличения политик решават да си отмъстят и отвличат сина на Панди.
Младият баща разполага с ограничено време за да открие сина си и да сложи край на тежките престъпления на двамата братя и техните подчинени.

Dabangg 2 / Безстрашен 2 (2012)

Режисьор : Арбаз Кхан
В ролите : Салман Кхан, Карина Капур, Сонакши Синха, Винод Кхана, Пракаш Радж, Малайка Арора
Държава : Индия
Година : 2012
Времетраене : 120 мин.

Dabangg 2 / Безстрашен 2 (2012)

Господарят Раджа е единствено дете на богато семейство. Поради факта, че родителите му са го осиновили, неспособни да имат собствено дете, Раджа е отгледан с много любов и без всякакви ограничения. Дните му минават в пилеене на бащиното богатство и гледане на филмите на любимия му Амитаб Баччан.
Другото хоби на Раджа са снимките - всяка една в костюм от последния филм на Баччан.
По време на една фотосесия, Раджа вижда снимка на красивата Маду и се влюбва в нея от пръв поглед. Родителите му са запленени от момичето и предлагат брак от името на сина си.

Единственият проблем пред сватбата е обаче, че Маду иска да се омъжи за образовано момче, а Раджа 5 пъти повтаря пети клас и така и не успява да го завърши. Разбирайки това, Маду къса поканите за сватбата в лицето на баща му. Малко след това обаче Раджа успява да спечели любовта й, доказвайки, че е способен на всичко за нея.

Проблемите обаче не свършват, защото бащата на Раджа е непреклонен и решава да ожени сина си за момиче със забавено развитие, само за да накаже любимата Маду.
Не им стига това, а и лошия чичо всячески се опитва да измести Раджа от завещанието на брат си и да вмъкне там своя любим син.
В непрестанните си опити допълнително усложнява живота на Раджа, но дали ще успее да му отмъкне богатството и на колко точно изпитания е способен да се подложи господарският син...

Raja Babu / Господарят Раджа (1994)

Режисьор : David Dhawan
В ролите : Karisma Kapoor, Kader Khan, Aroona Irani, Prem Chopra, Gulshan Grover, Yunus Perwaiz, Sameer Kakkar, Beena, Govinda
Държава : Индия
Година : 1994
Времетраене : 02:33:24

Raja Babu / Господарят Раджа (1994)

Приказка за тайните и мистериите, за силата и страстта. Една вълшебна приказка, която ще се превърне в реалност, след като магията се разгърне на воля. Аладин е кръстен на героя от едноименната приказка, защото родителите му са вярвали, че е истинска и са търсили вълшебната лампа на Аладин. Но при търсенето й загиват и Аладин израства като сирак. Без никого до себе си и тормозен от съучениците си, които го карат да търка лампи и да вика Джина на лампата, той пораства доста непохватен и с ниско самочувствие, но с добро и чисто сърце.
Вече като студент, в курса им пристига нова колежка - Джасмин и Аладин се влюбва в нея. Но в нея се влюбва и Кязим, човекът, който цял живот тормози Аладин. Подведена от Кязим, Джасмин подарява на Аладин за рожденния му ден лампа и отново Аладин става за присмех на състудентите си, но този път лампата се оказва наистина вълшебна и от нея изскача истински Джин, който дава на Аладин правото на три желания.
В същото време силите на злото търсят лампата, за да завладеят света с нейна помощ.

Aladin / Аладин (2009)

Режисьор : Суджой Гош
В ролите : Амитаб Бахчан,Ритеш Дешмук,Саджай Дут,Жаклин Фернандес,Ратна Патаки и др.
Държава : Индия
Година : 2009
Времетраене : 127 минути

Aladin / Аладин (2009)

В оставащите "не много" дни от британското колониално правило, собственик на плантация за чай (Linus Roache) има "забранена връзка" с красива млада индийска слугиня.Дали ще се справят с правилата или последствията ще са трагични...

Before the Rains / Преди дъждовете (2007)

Режисьор : Santosh Sivan
В ролите : Linus Roache, Rahul Bose, Nandita Das, Jennifer Ehle
Държава : India / UK / USA
Година : 2007
Времетраене : 01:37:53

Before the Rains / Преди дъждовете (2007)

  
Използвано е съдържание от социалната мрежа VK и видеосървърите YouTube и Dailymotion. Видеото е вградено чрез код за вграждане (embed), предоставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ако Вие сте носител на авторско право на материал линкнат в FilmiFen, моля свържете се с хост сайта на дадения материал, или с нас чрез формата за контакт.