Тодор Примов – бивш царски офицер, преминал на страната на партизаните, завършва след войната инженерство и е назначен за технически ръководител на няколко строителни обекта. При една обиколка на обектите колата му катастрофира. След възстановяването му той се връща на работа. От обектите започва да изтича секретна информация. боен другар на Тодор е изпратен да разследва случая.

Той знае, че Тодор е далтонист, а сега забелязва, че инженерът различава цветовете. Оттук започва разплитането на историята и става ясно, че катастрофата е предизвикана от брата близнак на Тодор. През онази нощ той е убил брат си и е заел неговото място, за да извърши вражеска диверсия.

Нощта срещу 13-ти (1961)

В ролите:
1. Апостол Карамитев ... Тодор Примов/Петър Примов
2. Коста Цонев ... Майор Андрей Панов
3. Георги Георгиев-Гец ... Генералът
4. Стефан Сърбов ... Докторът
5. Пенка Василева ... Баба Стойна
6. Иван Андонов ... Инженер Пачев
7. Валентина Василева ... Рачето
8. Анани Анев ... Инженер Николов
9. Щилян Кънев ... Инженер Добрев
10. Георги Банчев ... Генерал Марков
11. Николай Савов ... Следователят Велев
12. Георги Попов ... Следователят Митев
13. Кирил Янев ... Инженер Томов
14. Ганчо Ганчев ... Подполковник Цонев
Година: 1961
Времетраене: 108 мин

Нощта срещу 13-ти (1961)

Известен столичен журналист отива на гости на своя съученик Панчо в провинцията. Панчо е отишъл в града и съпругата му трябва сама да посрещне госта. Под любопитните погледи на съседите двамата очакват домакина пред трапезата...

От нищо нещо (1979)

Режисьор : Никола Рударов
В ролите :
АСЕН КИСИМОВ - журналистът
СТЕФАН ДАНАИЛОВ - Панчо
АНЕТА СОТИРОВА - съпругата на Панчо
Държава : България
Година : 1979
Времетраене : 90 мин.

От нищо нещо (1979)

“Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ разказва за Антон, по прякор „Красивия“, който е 23-годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари, за да продължи следването си.

„Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои.

А именно – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге - гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар.

Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела (2012) - BG Audio

Режисьор : Георги Костов
В ролите : Иван Савов, Илия Добрев, Владислав Карамфилов - Влади Въргала, Ивайло Захариев, Деян Донков, Пламен Великов, Николай Върбанов, Асен Блатечки, Георги Кадурин, Естер Симеони, Рая Пеева, Тодор Доцев, Цветан Николов
Държава : България
Година : 2012
Времетраене : 94 минути

Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела (2012) - BG Audio

Поради липса на пари, българска оперна трупа тръгва на турне из Европа със стар, почти негоден автобус, наречен “Росинант”. Когато шофьорът се напива от радост, че му се е родил син, кормилото поема възрастния диригент- лош шофьор, който вярва в своята непогрешимост. По време на пътуването новият член на оркестъра – разсеяният тимпанист Теди, неусетно се влюбва в младата Мария.

Тяхната зараждаща се връзка се следи от целия състав на операта и скоро двамата са въвлечени в сложна плетеница от бившите любови и настояща завист между членовете на трупата. Докато километрите летят, в автобуса се развихря купон, музикантите свирят и пеят – празнуват раждането на сина на шофьора. По-късно в концертната зала музикантите постигат бляскав успех, вдъхновено дирижирани от щастливия маестро.

Сякаш на всички са им поникнали ангелски крила. Дори автобусът, старият “Росинант”, литва в облаците. И понеже рейсът е български, от небето на оперната сцена пада едното му колело.

Летете с Росинант (2007) - BG Audio

Режисьор : Джеки Стоев
Режисьор : Кръстьо Лафазанов, Ицко Финци, Диян Мачев, Мая Новоселска, Стефания Колева, Жанет Иванова, Саша Филипова, Симеон Щерев, Венци Такев, Иво Папазов - Ибряма, Нона Йотова и Васил Денев, лечителката Даниела Ефремова, близначките манекенки Боряна и Ана Шехтови, танцьори от ансамбъл “Българе”.
Сценаристи : Светослав Овчаров, Джеки Стоев
Жанр : Романтична музикална комедия
Държава : България, Сърбия, Австрия
Език : Български
Година : 2007
Времетраене : 84 минути

Летете с Росинант (2007) - BG Audio

„Опасен чар" е български игрален филм (комедия, трилър) от 1984 година на режисьора Иван Андонов

Опасен чар (1984)

Режисьор: Иван Андонов
Сценарий: Свобода Бъчварова
Оператор: Пламен Вагенщайн
Музиката: Георги Генков

Опасен чар (1984)

Душко работи в София, но се срамува от провинциалния си произход. Опитва се да бъде гражданин като всички. Една вечер в дома на Управителя на канцеларията, в която Душко работи, му предлагат печена тиква. Душко се бори със себе си, но отказва "селския" десерт. Душко започва да вижда навсякъде и във всичко тази тиква. Накрая не успява да издържи пред изкушението и се предава.
По едноименния разказ "Печената тиква" на Елин Пелин.

Печената тиква (2010)

Режисьор : Йосиф Меламед
В ролите : Иля Пепеланов, Ивайло Драганов, Теодор Елмазов, Момчил Мясищев, Валери Вълчев, Веселин Тотев, Деян Цвятков, Вяра Гюрова, Михаела Михова, Веселина Конакчийска, София Павлова, Георги Георгиев
Година : 2010 г.
Времетраене : 10 мин.

Печената тиква (2010)

Димо Манчев е глава на семейство с консервативни представи за възпитание и морал. Страхувайки се от категоричната му забрана, дъщеря му Лили се оженва тайно за Пламен. Младите се чудят как да му съобщят за събитието. Единственият човек, който ги разбира, е дядо Пано – бащата на Димо Манчев.
Той им разказва, че като млад и Димо не се е вслушвал в съвета му. Новината за женитбата е удар за семейството на Лили, но още повече се ядосват, че и родителите на Пламен са реагирали като тях.
Животът следва своята логика и родителите трябва да се примирят.

Два диоптъра далекогледство (1975)

Режисьор : Петър Василев, Сценарий: Братя Мормареви
В ролите : Георги Парцалев, Сашка Братанова, Валентин Гаджуков, Валентина Борисова, Иван Обретенов, Димитър Панов, Мишо Милчев, Ирина Росич, Марияна Аламанчева, Юри Яковлев, Кирил Господинов, Тодор Тодоров, Виолета Бахчеванова, Стефан Стайчев, Владимир Парушев
Година : 1975
Времетраене : 82 мин

Два диоптъра далекогледство (1975)

Преброяване на дивите зайци (1973)
Преброяване на дивите зайци (1973)

Държава: България
Година: 1973
Времетраене: 69 минути
Режисьор: Едуард Захариев
Сценарист: Георги Мишев
В ролите: Ицхак Финци, Филип Трифонов, Никола Тодев, Евстати Стратев, Тодор Колев, Георги Русев, Мая Драгоманска и др.

Преброяване на дивите зайци (1973)

Топло
Топло

В ролите: Стоянка Мутафова, Григор Вачков, Стефан Данаилов, Тодор Колев, Наум Шопов, Константин Коцев и други.
Режисьор: Владимир Янчев
Жанр: Комедия
Година: 1978
Времетраене: 97

Топло

Денев е специалист в областта си, който нямайки свободно време да напише доктората си, се съгласява на помощта, която му предлага неговия братовчед - Иван. А именно - да си разменят местата. Трудно е някой да разбере играта им, тъй като приликата между двамата е наистина голяма. Иван е управител на магазин, оправен в далаверите и със сериозен успех сред жените. Но попаднал в академичната среда на братовчед си, задачата му ще се окаже не така лека...

Двойникът (1979)
Двойникът (1979)

Режисьор: Николай Волев
В ролите: Йорданка Кузманова, Кина Мутафова, Тодор Колев, Георги Русев, Павел Попандов, Радосвета Василева
IMDB: Линк към IMDB
Година: 1979
Времетраене: 98 минути

Двойникът (1979)

Художникът Цоков, последният ерген в квартала, предприема решителна стъпка в своя живот — да се ожени. Оказва се, че преди това той трябва да води малка война с родителите на любимото момиче, които търсят по-подходяща партия за дъщеря си. Малко остава родителите да спечелят битката. Изправен пред възможността да го разделят с любимата, Цоков прибягва до помощта на свой близък приятел полковник. Двамата решително щурмуват еснафската крепост.

Един от забележителните разговори: (Невена Коканова) "Как не ви е срам да клеветите човека? Като е самотник, та всичко можете? Той е художник, а не бакалин. На него му трябват впечатления, стимули, концепции, инвенции, сентенции. Той не яде фасул." (Жена от тъплата) "Че какво от това, че не яде фасул? Човекът може просто да има язва." (Георги георгиев-Гец) "Вие, другарко, ... недейте против фасула. Бобът си е боб. Армията [...] обожава боба!" (Невена Коканова) "Ами че заповядайте, другарю генерал, аз имам от снощи."

Последният ерген (1974)
Последният ерген (1974)

Режисьор и сценарист : Владимир Янчев
В ролите: Тодор Колев, Георги Георгиев-Гец, Андрей Чапразов, Татяна Лолова, Цветана Манева, Невена Коканова, Стефан Мавродиев, Доротея Тончева, Стефан Пейчев
Година : 1974
Времетраене : 86 мин

Последният ерген (1974)

Господин за един ден
Господин за един ден

Режисьор: Николай Волев
В ролите: Тодор Колев, Йорданка Стефанова, Ицхак Финци, Стоян Гъдев, Павел Поппандов, Георги Мамалев, Иван Григоров, Силвия Въргова
Държава: България
Година: 1983
Времетраене: 84 минути

Господин за един ден

Криворазбраната цивилизация (1974)

Криворазбраната цивилизация (1974)

Режисьор: Хачо Бояджиев
Действaщи лица и изпълнители:

ХАДЖИ КОСТА - дюкенджия, еснаф - Георги Парцалев
АНКА - дъщеря му - Зорка Димитрова
ЗЛАТА - жена му - Ружа Делчева
МАРИЙКА - Анкина дружка - Мариана Аламанова
БАБА СТОЙНА - сватовница - Лора Керанова
ДИМИТРАКИ - Анкин брат - Никола Анастасов
МАРГАРИДИ - лекар грък - Георги Калоянчев
МИТЮ - момък, влюбен в Анка - Илия Добрев
ГЕОРГИ И ПЕНЧО - Митюви другари - Васил Попов и Хиндо Касиомов
РАЙЧО - слуга - Коста Карагеоргиев
КОСТА - Митюв баща - Евстати Стратев

Момци и моми - Балетен състав при Държавен музикален театър

Година: 1974
Времетраене: 96 мин

Криворазбраната цивилизация (1974)

Да вдигнем! Да вдигнем развод като сватба! И всеки от нас, домакин или гост, вместо да вдига юмрук или брадва, нека да вдигне тост! Да пием по стара народна традиция!

Разводи, разводи (1989)

Режисьор : Коста Биков, Веселин Бранев, Ивайло Джамбазов, Иванка Гръбчева, Георги Стоев, Рангел Вълчанов
В ролите : Тодор Колев, Емилия Цанева, Румяна Рунева, Ицхак Финци, Георги Пенков
Година : 1989
Времетраене : 77 мин.

Разводи, разводи (1989)

Високо в планините на Македония екип от млади документалисти снима филм за Катерина Вандева - потомка на стар комитски род. Разказът за отминалите трудни години и хората в живота на Катерина е мъчителен. В работата на екипа се намесват бивши държавни функционери, които искат да използват изповедта й за свои цели. За режисьора Никола и неговите приятели остава избора - дали ще направят компромис със съвестта си, както обикновено се постъпва тук на Балканите, или ще се опитат да съхранят посланието на Катерина.

Подгряване на вчерашния обед

Режисьор : Костадин Бонев
В ролите : Светлана Янчева, Биляна Казакова, Мария Мазнева, Снежина Петрова, Руси Чанев
Година : 2002
Времетраене : 98 мин.

Подгряване на вчерашния обед

Пльонтек е момче със слаба физика и травмирана психика. Изпращат го в санаториум. Там има установени правила между възпитаниците, "Черните пирати" със заплахи и бой установяват своите правила. Постепенно Пльонтек става господар на малкото царство от озлобени и малтретирани поданици. Кръгът се затваря до появата на следващия желаещ да се бребори със злото.

Пльонтек (1991)

Режисьор : Борислав Шаралиев, Сценарист: Виктор Пасков
В ролите : Димитър Попов, Адриана Андреева, Янина Кашева, Жулиета Ралева, Пепа Николова, Аспарух Аспарухов, Евелина Борисова, Георги Кодов, Пламен Бочев, Надя Тодорова, Камен Цонев, Радомир Балабанов, Иван Стаменов, Боян Ковачев, Елена Стоименова
Година : 1991
Времетраене : 80 мин

Пльонтек (1991)

Не е намерено описание за този филм

Лавина 82

Приятно гледане.

Лавина 82

Петър (Рачко Ябанджиев) е беден младеж, но с весело сърце и остър ум. За да изкарва прехраната си, той работи като ратай в селския поп Ставрос (Любен Калинов). На Гергьовден, Петър на два пъти прави за смях чорбаджията Стамо (Димитър Стратев). Попът и чорбаджията решават да си отмъстят като измислят някакви борчове от времето на дядото на момъка, станали непосилни за плащане с натрупаните лихви. Петър решава да напусне селото и да търси Правдата по широкия свят. В малък хан той среща остроумния и мъдър старец Настрадин Ходжа (Лео Конфорти). Вижте как в поредица от забавни ситуации двамата надхитрят алчността и несправедливостта на богатите. Филмът разказва за любимите поколения българи весели и смешни приключения на Хитър Петър и за надлъгванията му с Настрадин Ходжа. Впечатляващ е феноменалният му зрителски успех - според официалната статистика след премиерата през 1960 година той е гледан от 6,5 милиона души.

Хитър Петър (1960)
Хитър Петър (1960)

Режисьор: Стефан Сърчаджиев
В ролите: Рачко Ябанджиев, Лео Конфорти, Константин Кисимов, Димитър Стратев, Георги Попов, Анастасия Бакърджиева, Петко Карлуковски и др.
Година: 1960
Времетраене: 101 минути

Хитър Петър (1960)

12 години след падането на комунизма, престъпността и корупцията все още са лицето на демокрацията в България. Най-потърпевши са децата. Техните лесно раними души са стока без никаква стойност. Почтеният полицейски капитан Радо се опитва да лови престъпници в пазарната икономика на джунглата. Той има красива жена, но ниска заплата. След работа се прибира в мизерното си панелно жилище с очукана 15-годишна кола. Хобито му е малко странно за човек с неговата професия. Ченгето обича оперната музика и е страстен почитател на Лучано Павароти. Заради това колегите му в полицията са го кръстили "Павароти". От всичко на света капитанът обича най-много 7-годишната си дъщеря Яна. Една вечер детето и бащата откриват, че красивата съпруга и любяща майка си има любовник…

Огледалото на дявола - 1-4 Част
Режисьор : Николай Волев
В ролите : Христо Мутафчиев, Деян Донков, Васил Михайлов, Калина Донкова, Касиел Ноа Ашер, Роберт Янакиев, Илия Раев, Златина Тодева, Мария Статулова
Година : 2001

Огледалото на дявола - 1-4 Част

Действието се развива в началото на века - време, което чертае неизвестни до тогава социални бури.
Случайната среща между красивата и умна Нона, дъщеря на богатия чифликчия Манолаки и младия офицер Галчев е начало на голямата им любов, завършила трагично след убийството на Галчев по време на граничен инцидент. Нона слага край на живота си, загубил смисъл след смъртта на любимия и.
Във взаимоотношенията на хората от пограничния чифлик се разкриват нравствената чистота и красота на обикновения български селянин, неговото преклонение пред земята и хубостта.

Нона

Режисьор : Гриша Островски
В ролите : Доротея Тончева, Стефан Данаилов, Никола Тодев, Димитър Йорданов и др.
Година : 1973
Времетраене : 78 минути

Нона

Царска България. Капитан Васил Алтънов (Стефан Данаилов) е началник на гранична застава. Група артисти се опитва да се върне в Европа, но има неуредени документи. Налага се директорът на трупата да се върне до София за да извади необходимите разрешителни. През това време трупата ще гостува на заставата. Младият капитан е запленен от примадоната Елиза Барбиери (Ева Шикулска). Ще успее ли във флирта си младият офицер?

24 часа дъжд
Режисьор : Владислав Икономов
В ролите : Ева Шикулска, Стефан Данаилов, Стефан Мавродиев, Кирил Варянски, Вельо Горанов, Никола Дадов, Ламби Кондов, Васил Димитров, Иван Джамбазов, Румен Иванов
Година : 1982
Времетраене : 75 минути

24 часа дъжд

Семейство от майка (Евгения Баракова), баща (Иван Кутевски) и дете (Александра Кочева) са приютили кучето Спас и котката Нели. Радост и веселие царят в къщата на игривите животни. Но един ден те прекаляват... с пакостите и са изгонени. Трудно е на кучето и котката да се скитат бездомни в големия град. Те попадат в ръцете на злия дресьор (Георги Мамалев). С тях той прави страшните си фокуси, за да печели пари и слава. В това време малката Мими е потънала в скръб по изгубеното приятелство. Един ден Спас и Нели успяват да избягат и се завръщат у дома. Радостта и е за кратко, защото фокусникът ги открива и открадва...

Патилата на Спас и Нели
Режисьор : Георги Стоев
Сценарист : Христо Илиев, Марияна Башева
Музика : Стефан Димитров
В ролите : Граф Дани фон Херцберг - кучето Спас, Мъри - котката Нели, Евгения Баракова, Иван Кутевски, Александра Кочева, Георги Мамалев, Павел Поппандов, Николета Кочева, Калин Арсов, Ицках Финци, Симеон Щерев и други
Година : 1987
Времетраене : 66 минути

Патилата на Спас и Нели

Младата Зюлкер иска да е самостоятелна, да учи и да стане учителка. Но баща й решава да я омъжи. След сватбата тя избягва в град Мадан. Започва работа в общежитията, помага на лекарката в поликлиниката. Мъжът й идва и я прибира обратно Насърчаван от хорските приказки и родителите си, той я бие и унижава. Тя ражда преждевременно. Взима детето си и отива в град Пловдив, в училище за мохамедани. Среща отново първия си учител Стефанов и между двамата се заражда любов. С негова помощ Зюлкер завършва училището и решава да се върне като учителка в родното си село, където Стефанов я последва. Той й предлага да се оженят...

„Филмът „Ребро Адамово” увлича с развълнувания разказ за една човешка съдба - съдбата на Зюлкер.”

Ребро Адамово (1958)
Ребро Адамово (1958)

Режисьор : Антон Маринович
В ролите : Емилия Радева, Георги Попов, Любомир Кабакчиев, Никола Попов, Гинка Станчева, Иван Братанов и др.
Година : 1958
Времетраене : 87 минути

Ребро Адамово (1958)

Средата на XIII век. На зографа Илия е поръчано да направи стенописите на новостроящата се църква в Бояна. Така той среща савастократор Калоян - силен, интелигентен и проницателен владетел, който е респектиран от таланта, дързостта и прямотата на майстора. Илия среща и две жени - севастократорката Десислава и Левантийката. Десислава е символ на чистотата, на съвършената красота, на духовното начало, а Левантийката е земна, страстна, силна. Раздвоен между тях, художникът ги "примирява" в нежния образ върху стената на църквата - образа на Десислава.

Боянският майстор (1981)
Боянският майстор (1981)

Режисьор : Захари Жандов, Сценарий: Евгени Константинов, Стоян Загорчинов
В ролите : Петър Деспотов, Любомир Димитров, Бойка Велкова, Емил Марков, Атанас Божинов, Йордан Спиров, Петя Хрису, Борислав Иванов, Димитрина Савова, Димитър Ангелов, Моше Дворецки, Христо Ламбов, Станчо Станчев, Ганчо Ганчев, Панайот Янев
Година : 1981
Времетраене : 127 мин

Боянският майстор (1981)

Генерал Владимир Заимов, разкрит съветски разузнавач антифашист, е осъден на смърт чрез разстрел. Цар Борис III е на лов, но се очаква неговото потвърждение за екзекуцията по телефона.
Мислите му го връщат към събитията през изтеклите месеци. Германците са спрени пред Москва.

Очаква се посещение на пратеник на Хитлер, който ще иска да бъдат изпратени български войски на Източния фронт. Царят умишлено отбягва срещата, като тръгва към Евксиноград, но германските офицери го откриват и там. Заимов си спомня приема в двореца, когато монархът му предлага да оглави корпуса за Източния фронт.

Отказът на генерала е съдбоносен за него. Очакването на царското съгласие за разстрела е мъчително за всички в тунела на стрелбището.
В мислите си Заимов се връща към последния разговор с Цар Борис, когато го предупреждава че войната с Русия ще означава край на династията му.
В същото време монархът обмисля съдбата на генерала — той иска Заимов да подаде молба за помилване, защото помилван герой престава да бъде герой.
Но часовете минават, а такава молба не идва. Нервите на Царя не издържат. Присъдата трябва да се изпълни.

НАГРАДИ: ФБФ Варна'66 — Голямата награда „Златната роза”; МКФ Карлови Вари'66, ЧССР — Първа награда за актьорско изпълнение на Наум Шопов; Димитровска награда на режисьора Въло Радев 1969

Цар и генерал (1965)
Цар и генерал (1965)

Режисьор : Въло Радев, Сценарист: Любен Станев
В ролите : ПЕТЪР СЛАБАКОВ, НАУМ ШОПОВ, ЕВГЕНИЙ УРБАНСКИ, СТОЙЧО МАЗГАЛОВ, ГЕОРГИ Г. ГЕОРГИЕВ, РУСИ ЧАНЕВ , ВАСИЛ КИРКОВ, ТИХОМИР ЗЛАТЕВ, ГЕОРГИ ЧЕРКЕЛОВ, АНДРЕЙ АВРАМОВ, СЕВЕРИНА ТЕНЕВА, ТАНЯ ТОДОРОВА, СОТИР МАЙНОЛОВСКИ, ДИМИТЪР ЕНГЬОЗОВ, КОНСТАНТИН ДИМЧЕВ, АЛЕКСАНДЪР ПРИТУП, ТОДОР КОЛЕВ, МИЛКО КОНСТАНТИНОВ
Година : 1965
Времетраене : 73 мин

Цар и генерал (1965)

Три начина да обичаш и/или да успяваш - изборът на трима приятели в живота, който ги очаква след казармата...
Трима приятели се уволняват от казармата и и всеки от тях тръгва по своя път. Единият избира личния успех с цената на всичко. Другият пропилява дните си, докато намери своето място в живота. Третият рискува кариерата си на научен работник, за да остане верен на моралните си принципи...Иван пръв разбира какво значи да обичаш истински, да имаш семейство, да работиш съвестно. Той се връща в института, в който е работил. За две години тук не се е променило нищо и той възстава срещу порядките, задушаващи истинската наука. Сашо потъва в еснафската атмосфера. Той се прославя като “покорител на женски сърца”. Третият - Младен, е практичен, трудолюбив. За кариерата му е била необходима помощта на директора и той я печели чрез любовта на дъщеря му....

Мъже (1966)
Мъже (1966)

Режисьор : Васил Мирчев
Сценарий : Георги Марков, по едноименния му роман
Музика : Милчо Левиев
В ролите : Сава Хашъмов, Добромир Манев, Любомир Гуляшки, Румяна Карабелова , Йоана Попова, Надежда Ранджева, Спас Джонев, Йордан Матев, Георги Георгиев-Гец, Николай Бинев, Любомир Карабоиков, Стоян Гъдев и др.
Година : 1966
Времетраене : 83 минути

Мъже (1966)

  
Използвано е съдържание от социалната мрежа vk.com и YouTube и Dailymotion. Видеото е вградено чрез код за вграждане (embed), предоставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ако Вие сте носител на авторско право на материал линкнат в FilmiFen, моля свържете се с хост сайта на дадения материал, или с нас чрез формата за контакт.
Гласувайте за FilmiFen