FilmiFen » Ужаси » Jeepers Creepers / Крийпър (2001)

Jeepers Creepers / Крийпър (2001)

Гледай онлайн - Jeepers Creepers / Крийпър (2001)

Jeepers Creepers / Крийпър (2001)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2001
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Виктор Салва
В ролите: Джина Филипс, Джъстин Лонг, Джонатан Брик, Патриша Белхър и др.
Времетраене: 90 минути
Български дублаж: Не
Етикети: Jeepers, Creepers, Крийпър, 2001
Прибиращи се към къщи с кола през щата, брат и сестра - Дари и Триш карат по безлюдна магистрала, когато от никъде изкача стара черна кола, която ги бута от пътя без да спира и отминава. Уплашени до смърт двамата се качват в колата и продължават по пътя, докато не виждат от колата си как загадъчния, черен, ужасяващ камион е спрял до изоставена, порутена църква.

Минавайки покрай църквата те виждат как висок човек хвърля в шахтата труп увит в кървави чаршафи. Умиращи от любопитство, брата и сестрата обръщат колата и решават да видят дали наистна това е било труп и да се обадят на полицията и съобщят за убийството.Скоро те разбират, че човека в черно, който кара черната камионетка и събира трупове, не е това за което го мислят-ЧОВЕК...., ами някакво същество. Изчадие което убива и събира трупове по магистралите на пътници минаващи през щата.

Зло, ужасяващо същество наречено Крийпърс - изчадие което събира човешките трупове и изяжда вътрешностите на хората, след което му израстват същите органи, които е погълнало от човека. Сега Триш и Дари трябва да се опитат да му се изплъзнат и да го спрат, ако не искат самите те да се превърмат в части от него!

Онлайн филми Ужаси. Jeepers Creepers / Крийпър (2001)

Плейъри Помощ
default
25
18
-7