FilmiFen » Документални » The Secret / Тайната (2006)

The Secret / Тайната (2006)

Гледай онлайн - The Secret / Тайната (2006)

The Secret / Тайната (2006)
HD 720
Година: 2006
Държава: САЩ
Режисьор: Дрю Хериът
В ролите: Джон Ассараф, Патрик Константин, Марк Голдефайн, Джон Джекинс и др.
Времетраене: 89 минути
Български дублаж: Не
"Тайната" е пълнометражен филм, който представя Голямата тайна на Вселената. Тя се е предавала от уста на уста през годините и е просъществувала през вековете. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, здраве, пари, отношения, любов, младост – всичко, което някога сте искали.

Всичката информация от която ще имате нужда, за да разберете и живеете с Тайната. Водещите учени, писатели и философи ще ви разкрият Тайната, която е променила напълно живота на всеки, който я е разбрал - Платон, Нютон, Карнеги, Бетовен, Шекспир, Айнщайн. Toзи филм ви показва, стъпка по стъпка, как да промените живота си към по-добро. С помощта на един прост закон -- Законът за привличането. Нямам в предвид земното привличане.

А законът, изразен по нашенски "Каквото повикало, такова се обадило". Мнозинството хора си мислят, че мисълта е нещо лично, започва и свършва в тях. Голяма грешка! Като част от общия човешки организъм ("колективното несъзнателно" на Карл Юнг) нашите мисли и чувства се разнасят като вълни във всеки човек. И като магнит привличат събития, хора, ситуации към нас. Във филма са изложени разбираемо и просто тези закони за привличане и как да ги използваме за нас и за доброто на човечеството.
The Secret / Тайната (2006)

Онлайн филми Документални. The Secret / Тайната (2006)

Плейъри Помощ
default
10
10
0