FilmiFen » Ужаси » Storm Warning / Предизвестие за буря (2007)

Storm Warning / Предизвестие за буря (2007)

Гледай онлайн - Storm Warning / Предизвестие за буря (2007)

Storm Warning / Предизвестие за буря (2007)
SD 360
Жанр: Ужаси
Година: 2007
Държава: САЩ, Австралия
Режисьор: Джеми Бланкс
В ролите: Надя Фарес, Дейвид Лионс, Джон Брумптон, Робърт Тейлър, Матю Уилкинсън
Времетраене: 84 минути
Български дублаж: Не
От създателите на ''Градски Легенди'', идва нова, зловеща и кървава история!

По време на една неделна риболовна екскурзия съпрузите Роб и Пия се изгубват в силна и внезапна буря, след което попадат на едно доста необичайно място - откъснато от света блато, заобиколено от гъста гора.Яхтата им е сериозно повредена и техният единствен избор е да се опитат да потърсят помощ или да се подслонят някъде.Накрая те попадат на остров с порутена къща и обор.

Но по всичко личи, че къщата не е необитаема, а огромното количество марихуана в обора предполага, че собствениците едва ли ще ги посрещнат гостоприемно.Липсата на телефон или други комуникации със света усложнява още повече положението им. Скоро побърканите собственици на къщата Брет, Джими и техният ужасяващ баща Мака се връщат и Роб и Пия ще изпитат ужас, по-страшен и от най-лошите им кошмари, след като разберат какви всъщност са те!

Разгневени от богатите натрапници, жестоките и садистични селяци пленяват и затварят двойката и ги подлагат на чудовищни унижения и позор. Когато Роб и Пия научават, че техните похитители нямат намерение да ги оставят живи, те най-сетне разбират, че трябва да направят всичко, за да успеят да оцелеят. Това означава да достигнат до предели, които не биха могли дори да си представят...

Онлайн филми Ужаси. Storm Warning / Предизвестие за буря (2007)

STZ VOE Трейлър
6
3
-3
8 405