FilmiFen » Български » Братът на охлюва (2009)

Братът на охлюва (2009)

Гледай онлайн - Братът на охлюва (2009)

Братът на охлюва (2009)
SD 360
Година: 2009
Държава: България
Режисьор: Иван Панев
В ролите: Веселин Анчев, Боян Младенов, Лидия Инджова, Красимир Боков, Любен Чаталов, Йоана Буковска и други
Времетраене: 56 минути
Български дублаж: Да
Етикети: 2009, Братът, охлюва
Истината е ключ към човешкото щастие, но до нея се стига трудно. Малкият брат Лъчо е двигател на промяната в семейните отношения. Неговата смелост и воля за живот се спъват в комплексите на големия му брат и малодушието на баща им. Отчаян от кризата, Лъчо търси начин за семейно благополучие отвъд границата на човешките норми.

Резултатът не е изход, а друга разруха. Брат му Пламен е пасивен и блокиран от страхове, самосъжаление и чувство за вина. Той знае истината за стара травма в семейството, останала без последствия за виновния. Виновен е техният чичо, изнасилил майка им, на което Пламен е бил свидетел.

Дали отмъщението ще разчисти пътя към щастието им? Приятелката на Лъчо - Боряна единствена успява да запази равновесие в кривата на чувствата, разклатили всички. Тя безкористно предлага своята подкрепа, разбиране и опрощение с надежда за обща справедливост. Идеята за тази справедливост не е във възмездието, а в израстването на всеки, преминал през своя вътрешен ад от страхове и самообвинения, събрал смелост за промяна на самия себе си.

Причините за лъжата и насилието са недоверието, бягството от истината и егоизмът. Освен с воля за живот, бъдещето е възможно само след раздяла с миналото и прошка - на другите и на самите нас.

Онлайн филми Български. Братът на охлюва (2009)

Плейъри Помощ
default
7
7
0
Филми от други категории