FilmiFen » Индийски » Baghban / Градинарят - Любов и предателство (2003) BG AUDIO

Baghban / Градинарят - Любов и предателство (2003) BG AUDIO

Гледай онлайн - Baghban / Градинарят - Любов и предателство (2003) BG AUDIO

Baghban / Градинарят - Любов и предателство (2003) BG AUDIO
SD 360
Година: 2003
Държава: Индия
Режисьор: Ravi Chopra
В ролите: Aмитабх Баччан , Хема Малини, Салман Кхан, Махима Чаудри, Пареш Равал и др.
Времетраене: 2:58:26
Български дублаж: Да
Филмът разказва историята на Радж Малхотра (Aмитабх Баччан), съпругата му Пуджа (Хема Малини) и четиримата им синове - Aджай, Санджай, Рохит и Каран. В семейството има и осиновен син - Aлок (Салман Хан), който е влюбен в Aрпита (Mахима Чаудри). Aлок е сирак и Радж го е приел в дома си и му е помогнал да се изучи в чужбина. Сега той е успял мъж и смята за в бъдеще да се завърне в Индия.

След като Радж се пенсионира, той и Пуджа решават да живят с децата си и да им дадат любовта си. Въпреки това, децата им не ги искат, защото смятат че за тях това ще е бреме в забързаното им ежедневие.
Това е мястото, където действието прави завой - децата решават да разделят родителите си и в продължение на 6 месеца те ще трябва да живеят с двама от четиримата синове и през следващите 6 месеца при другите двама синове.

Историята показва как двамата родители преживяват тази раздяла, както и лошото отношение от страна на децата им. Натъжен от отношението на своите деца, Радж Малхотра пише за преживяното от раздялата и спомените по отминалите щастливи дни...
След 6 месеца, докато сменят влаковете си на гарата, Радж и Пуджа се срещат в Мумбай и случайно виждат Алок, който се е завърнал от чужбина....

Спомените на Радж са издадени в книгата Baghban / „Градинарят“/, която се превръща в бестселър. Сега родните му деца искат да върнат родителите си, с молба за прошка, обаче, те имат скрит мотив – да получат част от парите на родителите си.
Ще могат ли родителите да приемат това предателство, като отплата за тяхната любов...
Дали пък чуждото дете, няма да се окаже по-признателно от родните деца...

Допълнително е добавено субтитри само на песните!

Онлайн филми Индийски. Baghban / Градинарят - Любов и предателство (2003) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
91
66
-25
Филми от други категории