FilmiFen » Екшън » Fast and Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)

Fast and Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)

Гледай онлайн - Fast and Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)

Fast and Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)
SD 240
Жанр: Екшън
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Джейсън Стейтъм, Джо Таслим, Лудакрис, Пол Уолкър, Люк Евънс, Сунг Канг, Гал Гадот, Елза Патаки, Алекс Мартин, Джина Карано, Вин Дизел, Джордана Брустър, Тайриз Гибсън, Дуейн Джонсън - Скалата, Мишел Родригес
Времетраене: 120 мин
Български дублаж: Нет
След като обирът в Рио осигурява на хората му сто милиона долара, всички се пръскат по различните краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци, обаче, те са готови да се включат отново в играта и да се завърнат у дома.

Надпреварата вече не е само на пътя – в някои от каскадите автомобилите буквално летят след динамични превъртания, а в част от сцените се включват самолети и хеликоптери. На голям екран ще се появи и една от най-впечатляващите „атракции“ в продукцията – танк, разполагащ с достатъчно голям капацитет, за да бъде равностоен участник в уличната надпревара. За да бъде ефективен противник в тази неравна битка, отборът на Торето (Вин Дизел) ще използва всичките си умения и ще покаже най-доброто по отношение на каскади, въоръжена борба и физически схватки.

Междувременно Хобс (Дуейн Джонсън - Скалата) е по петите на мащабна организация, която извършва нелегални операции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е бившият военен от специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс), а негова дясна ръка е не друг, а любимата на Торето - Лети (Мишел Родригез), която всички смятат за мъртва. Единственият начин да бъде спряна криминалната групировка е престъпниците да бъдат надиграни на улично ниво, така че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, така че да могат да се завърнат отново у дома.

Онлайн филми Екшън. Fast and Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)

Плейъри Помощ
default
8
9
1