FilmiFen » Исторически » Legendary Amazons / Легендарните амазонки (2011)

Legendary Amazons / Легендарните амазонки (2011)

Гледай онлайн - Legendary Amazons / Легендарните амазонки (2011)

Legendary Amazons / Легендарните амазонки (2011)
SD 360
Година: 2011
Държава: Китай
Режисьор: Франки Чан
В ролите: Сесилия Чън, Ричи Рен, Чън Пей Пей, Сяо Миню, Кати Чоу, Чън Дзъхан, Дзин Цяоцяо, Юкари Ошима, Ян Дзътун, Ли Дзин, Лю Дун, Дьоу Сяофей, Уан Ти, Гъ Чунйен
Времетраене: 107 минути
Български дублаж: Не
Началото на 11 век. Китай по време на царуването на император Жъндзун от династия Сун. Докато императорът пренебрегва държавните дела и се отдава на лични удоволствия, а правителството тъне в корупция войни разкъсват границите на империята.

Страната е нападната от войските на Западна Ся. Когато мъжете на клана Ян са поголовно избити в битките, техните жени от най-възрастната до най-малките сестри, обличат доспехите и повеждат армията във войната, използвайки в битките невероятни хитрини, за да победят враговете от Ся. Главната героиня е една от емблематичните жени-воини в китайския фолклор.

Допълнителна информация: Голямо впечатление във филма прави хореографията на бойните сцени, режисирана от треньора по ушу У Бин, който превърна Джет Ли в многкратен златен медалист. Сред актьорския екип се откроява и името на Гъ Чунйен, която е също ушу шампион и е специализирала в тай-чи и пакуа.

Онлайн филми Исторически. Legendary Amazons / Легендарните амазонки (2011)

Плейъри Помощ
default
9.5
9
-0.5
Филми от други категории