FilmiFen » Исторически » Alexander / Александър (2004) BG AUDIO

Alexander / Александър (2004) BG AUDIO

Гледай онлайн - Alexander / Александър (2004) BG AUDIO

Alexander / Александър (2004) BG AUDIO
SD 480
Година: 2004
Държава: САЩ
Режисьор: Оливър Стоун
В ролите: Анджелина Джоли, Антъни Хопкинс, Джаред Лето, Колин Фарел, Вал Килмър, Росарио Даусън, Джонатан Рис Майерс, Рори МакКан, Гари Стреч, Йън Бийти, Нийл Джаксън и други
Времетраене: 175 минути
Български дублаж: Да
Филмът проследява живота на Александър Македонски, изграждането на личността му, отношенията с близките, амбициите и многобройните му успешни военни кампании. Важна част от историята му са личностите, които оформят характера му и определят съдбата му - баща му - заслепеният Филип, майка му - отмъстителната Олимпия и дългогодишният му приятел и любовник - Хефестион.

Удивителна епична история за най-великия войн на всички времена, снимана от най-легендарния режисьор на Холивуд! "Александър" е изключителната история на една необикновена личност и Оливър Стоун смело се е заел с предизвикателството да запознае света с мечтателя, опитал се да обедини Изтока и Запада в една величествена империя.

Александър е постоянно разкъсван между личните си желания и амбициите на пълководец и това противоречие определя хода на историята. Оливър Стоун и Колин Фарел пренасят историческите факти на екрана с неочаквана страст и красота.

Онлайн филми Исторически. Alexander / Александър (2004) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
16
12
-4
14 286