FilmiFen » Екшън » Mafia Mamma / Мафия Мама (2023)

Mafia Mamma / Мафия Мама (2023)

Гледай онлайн - Mafia Mamma / Мафия Мама (2023)

Mafia Mamma / Мафия Мама (2023)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2023
Държава: САЩ
Режисьор: Catherine Hardwicke
В ролите: Моника Белучи, Тони Колет, София Номвете, Алесандро Бресанело, Едуардо Скарпета, Томи Роджър, Тим Дейш, Джей Нател, Йонв Джоузеф, Мич Салм
Времетраене: 1 ч. 41 мин.
Български дублаж: Не
Кристин (Тони Колет) е изправена пред куп предизвикателства – единственият и син иска да замине да учи в колеж, шефът и е сексистка свиня, а за капак на всичко, току-що е хванала съпруга си музикант в изневяра с фенка.

В този момент тя получава съдбоносно телефонно обаждане от Бианка (Моника Белучи) – довереният консилиери на дядо и, която и съобщава, че старецът е мъртъв и я кани на погребението му в Италия. Окуражена от най-добрата си приятелка и адвокат Джени, Кристин решава, че се нуждае именно от това – пътешествие до Европа на чужди разноски, пълно с паста, вино и красиви мъже.

Пътуването започва добре, но когато погребението на дядо и прераства в кървава престрелка, Кристин научава истината. Тя не е там само за да се срещне с роднините си, а за да наследи и застане начело на най-жестоката мафиотска фамилия в Калабрия. Напътствана от Бианка, Кристин трябва да поеме юздите на престъпната организация и да разкрие истинската си същност.

Онлайн филми Екшън. Mafia Mamma / Мафия Мама (2023)

Плейъри Помощ
default
97
115
18