FilmiFen » Екшън » We Were Soldiers / Бяхме войници (2002)

We Were Soldiers / Бяхме войници (2002)

Гледай онлайн - We Were Soldiers / Бяхме войници (2002)

We Were Soldiers / Бяхме войници (2002)
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2002
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Рандъл Уолас
В ролите: Мел Гибсън, Маделин Стоу, Сам Елиот, Крис Клайн, Грег Киниър, Кери Ръсел, Бари Пепър, Дуонг Дон, Райън Хърст, Робърт Барнел, Марк Блукас и др.
Времетраене: 138 минути
Български дублаж: Не
Изключителен филм за силата на духа, куража и героизма.

"Вървим в "Долината на Смъртта", където всеки гледа гърба на другаря пред себе си и не се интересува от цвета на кожата му или с какво име нарича своя Бог. Влизаме в битка срещу суров и решен на всичко враг. Не мога да ви обещая, че всички ще се върнете живи у дома. Но ви давам дума… че когато боят започне, аз ще съм първият, който ще тръгне напред и последният, който ще отстъпи. И няма да оставя никого след себе си, жив или мъртъв. Ние всички ще се върнем у дома заедно."

С тези думи, в деня преди да поведе хората си в бой, подполковник Хал Мур се обръща към войниците си и техните семейства. Пред него са млади момчета, без никакъв боен опит, и по-възрастни, които носят белези и ордени от битките. Сред тях е, заслушана в думите на съпруга си, и жената на Мур, Джули, която знае колко безсънни нощи е изкарал той над книги по военна история, опитвайки се да избере най-правилната стратегия за своите момчета - Първи батальон на Седма кавалерия… полкът, който е командвал генерал Джордж Армстронг Къстър.

Онлайн филми Екшън. We Were Soldiers / Бяхме войници (2002)

Плейъри Помощ
default
7
7
0
Филми от други категории