FilmiFen » Криминални » Just Mercy / Милост (2019) BG AUDIO

Just Mercy / Милост (2019) BG AUDIO

Гледай онлайн - Just Mercy / Милост (2019) BG AUDIO

Just Mercy / Милост (2019) BG AUDIO
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Дeстин Даниел Кретън
В ролите: Майкъл Б. Джордан, Доминик Богарт, О’Шей Джаксън-младши, Рейф Спол, Тим Блейк Нелсън, Роб Морган, Джейми Фокс, Бри Ларсън, Рон Клинтън Смит, Линдзи Айлиш и др.
Времетраене: 137 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Just, Mercy, Милост, 2019, BG AUDIO
Филмът „Милост“ проследява завладяващата истинска история на младия адвокат Браян Стивънсън (Майкъл Б. Джордан) и неговата борба за правосъдие и равноправие в САЩ. След завършването си в Харвард Браян отхвърля редица високоплатени възможности за работа. Той взима радикалното решение да се премести в Алабама и с помощта на местната юристка Ева Ансли (Бри Ларсън) да защитава най-уязвимите в съдебната система - грешно осъдените или тези, които нямат средства за адекватна защита.

Един от първите и най-емблематичните му клиенти е Уолтър Макмилан (Джейми Фокс). През 1987 г. той е осъден на смърт за убийството на 18 годишно момиче, въпреки изобилие от доказателства в негова полза и това, че единствените показания против него са лъжливи и дадени от престъпник, манипулиран от властите. Младият и идеалистичен адвокат е въвлечен в лабиринт от правни и политически интриги и в години на съдебни дела, още по-отежнени от откритя и безочлив расизъм вроден в системата.

Онлайн филми Криминални. Just Mercy / Милост (2019) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
43
48
5
Филми от други категории