FilmiFen » Приключенски » Snow Coming / Снежен празник (2019) BG AUDIO

Snow Coming / Снежен празник (2019) BG AUDIO

Гледай онлайн - Snow Coming / Снежен празник (2019) BG AUDIO

Snow Coming / Снежен празник (2019) BG AUDIO
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Питър Делуис
В ролите: Тревър Донован, Линди Буут, Джо Тейсман, Андрю Дънбар и др.
Времетраене: 82 мин.
Български дублаж: Да
Изминали са много години, но Саманта все още не е забравила деня, в който нейният любим от гимназията Джейк я е зарязал по време на училищния зимен фестивал. Този спомен би бил най-основателната причина да откаже поканата на старата си приятелка Даяна, която я моли да се върне в родния им град и да помогне в подготовката за предстоящото зимно събитие.

Но обстоятелството, че точно сега бащата на Саманта се оттегля от треньорския пост на училищния футболен отбор и ще му бъде отдадено заслуженото уважение на фестивала, не й дава особен избор и тя приема предложението. Това, което не предполага Саманта е, че Джейк, който вече е известен професионален куотърбек, също е в града, за да почете треньора и нещо повече - също ще отседне в къщата на баща й, което допълнително усложнява цялата ситуация.

Неспособни да се избягват, Саманта и Джейк се срещат за първи път от години - и веднага осъзнават, че все още има искра между тях. Много са се променили, откакто са били тийнейджъри, но ще може ли Саманта някога да прости на Джейк за начина, по който се е отнесъл с нея?

Онлайн филми Приключенски. Snow Coming / Снежен празник (2019) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
5
6
1