FilmiFen » Семейни » Snow Dogs / Снежни кучета (2002) BG AUDIO

Snow Dogs / Снежни кучета (2002) BG AUDIO

Гледай онлайн - Snow Dogs / Снежни кучета (2002) BG AUDIO

Snow Dogs / Снежни кучета (2002) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Семейни
Година: 2002
Държава: САЩ
Режисьор: Brian Levant
В ролите: Джеймс Кобърн, Греъм Грийн, Куба Гудинг Дж., Майкъл Болтън, Джордън Кернер, Джордан Кърнър и др.
Времетраене: 99 мин.
Български дублаж: Да
Изобщо не се съмнявайте, Снежни Кучета на "Дисни" е безумно смешна и шеметна комедия, в която веднага ще сеИзобщо не се съмнявайте, Снежни Кучета на "Дисни" е безумно смешна и шеметна комедия, в която веднага ще се влюбите.

Осем прекрасни, но палави кучета влизат под кожата на кучемразеца Тед Брукс (Куба Гудинг Мл.), когато той напуска проспериращия си стоматологичен кабинет в Маями и заминава за Аляска, за да получи наследството си - 7 сибирски хъскита и едно коли - и да открие корените си. Въпреки че в живота му настава пълен хаос, Тед достойно се справя с положението и дава клетва да се научи да кара кучешки впряг.

Той се изправя срещу предизвикателства, каквито дори не си е представял - снежна вихрушка, тънък лед, опърничав планинец на име Джак Гръмотевицата (Джеймс Кобърн), състезание с кучешки впрягове, което е само след две седмици, и преследване на живот и смърт.

Тази необичайна комедия е истинско забавление и празник за всички членове на семейството - двуноги и четириноги! влюбите. Осем прекрасни, но палави кучета влизат под кожата на кучемразеца Тед Брукс (Куба Гудинг Мл.), когато той напуска проспериращия си стоматологичен кабинет в Маями и заминава за Аляска, за да получи наследството си - 7 сибирски хъскита и едно коли - и да открие корените си.

Въпреки че в живота му настава пълен хаос, Тед достойно се справя с положението и дава клетва да се научи да кара кучешки впряг.Той се изправя срещу предизвикателства, каквито дори не си е представял - снежна вихрушка, тънък лед, опърничав планинец на име Джак Гръмотевицата (Джеймс Кобърн), състезание с кучешки впрягове, което е само след две седмици, и преследване на живот и смърт. Тази необичайна комедия е истинско забавление и празник за всички членове на семейството - двуноги и четириноги!

Онлайн филми Семейни. Snow Dogs / Снежни кучета (2002) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
2
2
0
7 054
Филми от други категории
Рейтинг -0.5
Full HD 1080
Рейтинг 0.6
SD 480
Рейтинг 1
SD 480