FilmiFen » Криминални » The Judge / Съдията (2014) BG AUDIO

The Judge / Съдията (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Judge / Съдията (2014) BG AUDIO

The Judge / Съдията (2014) BG AUDIO
SD 480
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Добкин
В ролите: Робърт Дауни-мл, Лейтън Мийстър, Вера Фармига, Били Боб Торнтън, Винсънт Д'Онофрио, Робърт Дювал, Дакс Шепард, Сара Ланкастър, Дейвид Кръмхолц
Времетраене: 142 мин.
Български дублаж: Да
Героят на Дювал е известен в малкия си град като безкомпромисен съдия, а синът му, Ханк (изигран от Дауни) е още по-безпощаден и от баща си. Ханк е успешен ловък адвокат в големия град, който е избягал възможно надалеч от корените си, но семейна трагедия го принуждава да се върне обратно у дома – при властния си баща и хората, които се е опитал да загърби.

Плановете на Ханк за бързо прибиране са възпрепятствани, когато последният човек, за когото някога е очаквал да имат нужда от услугите му, е обвинен в убийство.

Съдията, дългогодишният арбитър на правосъдието, сега е изправен пред милостта на системата, без алиби и дори без никакъв спомен от въпросната нощ. След толкова много години и толкова много белези, и за бащата, и за синът, пътуването да открият истината се превръща в нещо повече от инцидент по тъмен, селски път. Това е разказ за спомени, любов и възможност за изкупление.

Онлайн филми Криминални. The Judge / Съдията (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
32
32
0