FilmiFen » Комедия » Odds and Evens / Чифт или тек (1978) BG AUDIO

Odds and Evens / Чифт или тек (1978) BG AUDIO

Гледай онлайн - Odds and Evens / Чифт или тек (1978) BG AUDIO

Odds and Evens / Чифт или тек (1978) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 1978
Държава: Италия
Режисьор: Серджо Кобучи
Времетраене: 110 мин.
Български дублаж: Да
Джони Фирпо /в ролята Терънс Хил/ е лейтенант от военоморските сили. Той получава назначение да сътрудничи на полицията в Маями с цел разбиването на банда мошеници картоиграчи. За осъществяването на плана възниква нужда от сътрудничеството на Чарли Фирпо/в ролята - Бъд Спенсър/, който е бивш професионален картоиграч, понастоящем оттеглил в почивка.

Чарли, естествено, не понася Джони /обикновено Бъд Спенсър много се дразни от нафукания си приятел и го смята за прекалено въздухаро-позьорски тип, ха-ха, така е във всичките им комедии/, ето защо Джони свива камиона на Чарли. В откровено смешен разговор двамата откриват и че са полубратя /един и същи баща, но различни майки/ и на Терънс Хил му хрумва да излъже, че "старият им и грохнал баща" го грози слепота, ако не намерят отнякъде 100 000 долара за операция.

По този начин той си осигурява сътрудничеството му и Бъди Спенсър отново ще трябва да се върне в амплоато си на комaрджия, без да подозира, че подпомага тайния план за разбиването на бандата мошеници.

Онлайн филми Комедия. Odds and Evens / Чифт или тек (1978) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
3
0
Филми от други категории