FilmiFen » Екшън » Wild Things / Лудории (1998)

Wild Things / Лудории (1998)

Гледай онлайн - Wild Things / Лудории (1998)

Wild Things / Лудории (1998)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1998
Държава: САЩ
Режисьор: Джон Макнотън
В ролите: Денис Ричардс, Нийв Кембъл, Мат Дилън, Кевин Бейкън, Бил Мъри, Робърт Уогнър, Тереза Ръсел, Робърт Лагнър, Джеф Перй, Денис Нийл .
Времетраене: 108 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Wild, Things, Лудории, 1998
Добре дошли в шикозната територия на Блу Бей, Флорида. Тук зад загорелите лица, яхтите и резиденциите на свръхбогаташи се разиграва приказката за отмъщение, секс и убийство.

“Лудории” на Джон Макнотън е съвременен трилър, в чиято заплетена интрига са замесени неколцина участници, но кой с кого заговорничи и защо, се разбира едва с появата на финалните надписи на филма.Кели ван Райън (Денис Ричардс) е съблазнителна и нагла красавица от Блу Бей.

Класният и наставник Сам Ломбардо (Мат Дилън) е доста секси, но е впечатлен от Кели повече от минаващите край него други ученички. Случайно или не, Кели го среща след занятия и дори се озовава в къщата му. На следващия ден тя споделя с майка си Сандра (Тереза Ръсел), че е била обект на сексуалните му желания.

Ден по-късно аутсайдерката Сузи Толър (Нийв Кембъл), жадна за реванш заявява, че също е била изнасилена от своя учител. Няма нищо свято за хората от Блу Бей, където под лустрото на висшето общество и полицейското благоприличие съществуват измамните кръговрати на истините и илюзиите.

Онлайн филми Екшън. Wild Things / Лудории (1998)

Плейъри Помощ
default
0
0
0
1 055