FilmiFen » Ужаси » Smile / Усмивка (2022)

Smile / Усмивка (2022)

Гледай онлайн - Smile / Усмивка (2022)

Smile / Усмивка (2022)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2022
Държава: САЩ
Режисьор: Паркър Фин
В ролите: Соси Бейкън, Кайл Галнър, Джеси Ъшър, Робин Уайгър, Кейтлин Стейси, Кал Пен, Роб Морган, Джилиан Зинсер, Джуди Рейес, Ник Арапоглу, Марти Матулис и др.
Времетраене: 115 минути
Български дублаж: Нет
Етикети: Smile, Усмивка, 2022
Тази есен, внимавайте кой ви се усмихва, защото една от най-приятните и разпознаваеми в цял свят форми на любезност между хората придобива съвсем ново, гибелно значение. На 30 септември, само в кината, оригиналният и изключително напрегнат хорър трилър "Усмивка" ще предложи на зрителите смразяващо изживяване – среща със свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка.

А веднъж видите ли я, вече е твърде късно. "Усмивка" разказва за терапевта д-р Роуз Котър (Соси Бейкън), която става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение.

Постепенно ужасът поглъща целия свят и Роуз открива, че разполага само с броени дни, преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота. Но за да оцелее и да избяга от новата чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

Онлайн филми Ужаси. Smile / Усмивка (2022)

Плейъри Помощ
default
70
85
15