FilmiFen » Романтични » Ticket to Paradise / Билет до рая (2022)

Ticket to Paradise / Билет до рая (2022)

Гледай онлайн - Ticket to Paradise / Билет до рая (2022)

Ticket to Paradise / Билет до рая (2022)
SD 480
Година: 2022
Държава: САЩ, Великобритания
Режисьор: Ол Паркър
В ролите: Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Кейтлин Девър, Максим Бутие, Били Лурд, Лукас Браво, Шон Линч, Ариел О'Нийл, Линг Хсу Танг, Чарлз Алън и др.
Времетраене: 104 мин.
Български дублаж: Не
Разведена двойка се събира, за да отиде в Бали - целта на бившите съпрузи е да откажат дъщеря им от повторение на тяхната грешка, направена преди 25 години. Бившите съпрузи не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел - да провалят сватбата на дъщеря си.

Рен Бътлър (Били Лорд) наскоро е завършила Чикагския университет и отива с най-добрата си приятелка Лили (Кейтлин Девър) на следдипломна екскурзия до Бали, Индонезия. Ненадейно Лили решава да се омъжи за местен човек - готова е да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си в името на любовта.

Но не и ако мама и тате имат какво да кажат по въпроса, намерението на Лили изстрелва родителите й (Джулия Робъртс и Джордж Клуни) - те бързат да предотвратят сватбата, при това са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум. Рен остава в Бали, за да помага за годежа и за женитбата, но... не след дълго и тя намира своята любов в лицето на местен лекар.

Ще успеят ли родителите да изпълнят пъкления си план, преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов... Докъде са готови да стигнат, за да попречат на детето им да повтори техните грешки?

Онлайн филми Романтични. Ticket to Paradise / Билет до рая (2022)

Плейъри Помощ
default
6
7
1
4 881