FilmiFen » Романтични » Jerry Maguire / Джери Магуайър (1996)

Jerry Maguire / Джери Магуайър (1996)

Гледай онлайн - Jerry Maguire / Джери Магуайър (1996)

Jerry Maguire / Джери Магуайър (1996)
SD 360
Година: 1996
Държава: САЩ
Режисьор: Камерън Кроу
В ролите: Том Круз, Куба Гудинг Младши, Рене Зелуегър, Кели Престън, Бони Хънт, Реджина Кинг, Ерик Столц и др.
Времетраене: 139 мин.
Български дублаж: Не
Джери Магуайър (Том Круз) е човек, който е наясно с нещата. Като висш агент в СМИ (Спортен Мениджмънт Интернешънъл), Джери е безспорен майстор в своята област.

Той е красив, чаровен и предан на своята прочута клиентка и бляскава годеница - Ейвъри Бишъп (Кели Престън) - журналистка към Националната футболна лига.

Нейният подход към секса и връзките прилича на програма за свръхнатоварване и би могъл да се сравни само с професионалните й амбиции.
Проблемът е в това, че умът, душата и устата на Джери обикновено са на автопилот. Бива го в приятелствата, но, както твърдят многобройните му бивши гаджета, не и в интимните връзки. Всъщност Джери Магуайър лекува своите недостатъци, едва след като те му докарат някой пореден и винаги неочакван за него провал.

Този мъж с призвание бива уволнен от СМИ след един необмислен акт - написването на бунтарско предложение за триумфално бъдещо развитие на агенцията със заглавие "Нещата, които си мислим, но не казваме: бъдещето на нашия бизнес".

Декларацията на Джери, написана спонтанно през една свободна от задължения нощ, стига до идеалистичното заключение, че компанията трябва да се съсредоточи в истински грижи за по-малко на брой клиенти, като се наблегне на качеството - за сметка на количеството. Хората, а не парите, са най-важното.
Седмица след като огласява своята декларация, Джери най-безцеремонно бива уволнен.

Лишен от работа, самочувствие и в не малка степен от своята идентичност, упоритият, но намиращ се на ръба на нервна криза Джери е принуден да започне всичко от нулата.

В своето пътешествие към реабилитацията той бива последван от двама доста различни съюзника: единственият останал му клиент, при това възлагащ на своя развихрил се агент неукротимото си желание за върховна слава и богатство - Род Тидуел (Куба Гудинг мл.) - централен нападател от отбора на “Arizona Cardinals”, но не от най-добрите; и Дороти Бойд (Рене Зелуегър) - 26-годишна самотна майка.

На свой ред, вдъхновена от декларацията на Джери и неговия потенциал за пълноценно присъствие в човешкото общество, тя с готовност заменя службата си като счетоводителка в СМИ с доста несигурното бъдеще при новия си шеф.

Онлайн филми Романтични. Jerry Maguire / Джери Магуайър (1996)

VOE STZ Трейлър
10
6
-4
7 935Напиши коментар
0 коментарa за Jerry Maguire / Джери Магуайър (1996)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.