FilmiFen » Фантастика » Blade Runner / Блейд Рънър (1982) BG AUDIO

Blade Runner / Блейд Рънър (1982) BG AUDIO

Гледай онлайн - Blade Runner / Блейд Рънър (1982) BG AUDIO

Blade Runner / Блейд Рънър (1982) BG AUDIO
SD 480
Година: 1982
Държава: САЩ, Хонг Конг, Великобритания
Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Харисън Форд, Рутгер Хауер, Шон Йънг, Дарил Хана, Уилям Сандерсън, Едуард Джеймс Олмос, М. Емет Уолш, Брайън Джеймс, Джо Търкел, Джоана Касиди
Времетраене: 117 минути
Български дублаж: Да
Действието се развива през 2019 година в Лос Анжелис. Могъщата корпорация "Тайърел" е разработила андроиди (във филма наричани репликанти) от ново поколение - "Нексус-6".

Те притежават интелект, равностоен на човешкия, и значително по-голяма физическа сила. Предназначението им е да участват в проучвания и колонизация на нови светове. След избухването на бунт на андроиди, техният достъп до Земята е спрян. Всеки репликант, промъкнал се на планетата, е осъден на смърт.

Към полицията са създадени специални отряди от ловци на андроиди.Група от шест хуманоида е отвлякла космическа совалка, избила е пътниците и екипажа и се е отправила към Земята. Целта на репликантите е да намерят своя създател Елдон Тайлър. Той трябва да удължи живота им, продължителността на който е четири години.

Репликантите са в състояние да придобиват с времето емоции. Те не се чувстват машини, а човешки същества. Не като такива ги третират полицията и представителите на корпорация "Тайърел". За тях те са просто "чучела".

Онлайн филми Фантастика. Blade Runner / Блейд Рънър (1982) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
3
0
1 842