FilmiFen » Военни » Jarhead / Снайперисти (2005)

Jarhead / Снайперисти (2005)

Гледай онлайн - Jarhead / Снайперисти (2005)

Jarhead / Снайперисти (2005)
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2005
Държава: САЩ
Режисьор: Сам Мендес
В ролите: Джейк Джилънхол, Питър Сарсгаард, Лукас Блек, Джейми Фокс, Крис Купър
Времетраене: 123 минути
Български дублаж: Не
сяка война е различна, но всички карат земята да плаче.

През лятото на 1990 г. Антъни Суофорд, 20-годишен, трето поколение войник, е изпратен в пустинята на Саудитска Арабия, за да се бие в първата война в Залива. През 2003 г.неговите спомени от това време и това място се превърнаха в книгата-бестселър „Снайперисти” (Jarheads).

Това е неукрасената история, директно разказана от 20-годишното тогава момче – една история съвсем различна от тази, която ни предлагаха в ефира и печата. Тук виждаме войната отвътре с първите сблъсъци, с неоспоримата мощ, бруталността, хумора и иронията. И от адските ситуации се зараждат необичайни приятелства, жестока вярност и другарство на живот и смърт – братството на морските пехотинци, заклели да бъдат винаги верни...

Режисьорът Сам Мендес (Оскар за „Американски прелести”) и сценаристът Уилям Бройлс, Младши, бивш морски пехотинец (номиниран за Оскар за „Аполо 13”), – създават заедно „Снайперисти”, военен филм от ново поколение, незабравим поглед към войната отвътре през очите на един морски пехотинец - все едно, че Холдън Колфийлд на Дж. Д. Селинджър е изпратен да воюва в Залива.

Онлайн филми Военни. Jarhead / Снайперисти (2005)

Плейъри Помощ
default
11
22
11
Филми от други категории