FilmiFen » Криминални » The Usual Suspects / Обичайните заподозрени (1995) BG AUDIO

The Usual Suspects / Обичайните заподозрени (1995) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Usual Suspects / Обичайните заподозрени (1995) BG AUDIO

The Usual Suspects / Обичайните заподозрени (1995) BG AUDIO
SD 480
Година: 1995
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Брайън Сингър
В ролите: Кевин Спейси, Бенисио Дел Торо, Стивън Болдуин, Гейбриъл Бърн, Кевин Полак, Чаз Палминтери, Пийт Постълуейт, Джанкарло Еспосито, Сузи Еймис, Дан Хедая, Пол Бартел, Карл Бреслер, Филип Саймън, Джак Шиърър, Кристин Естабрук и други
Времетраене: 106 минути
Български дублаж: Да
На пристанището в Сан Педро експлодира кораб. Загиват 27 души, единственият оцелял е тежко обгорял, а кокаин на стойност 91 млн. долара, който е бил на борда, е загадъчно изчезнал.

Детективът от полицията, ръководещ случая /Чаз Палминтери/ започва да работи по версия, в която заподозрените са чудновата групичка известни на полицията престъпници, сред които е и Кийтън /Гейбриъл Бърн/, бивше ченге, кривнало от пътя, което сега се опитва да започне почтен ресторантски бизнес.

Всички те по предложение на Кинт /Кевин Спейси/ участват в обир на оръжеен склад, който се проваля. Тогава ги посещава Кобаяши /Пийт Посълтуейт/, който представлява престъпния мозък на плана Кайзер Созе и им предлага да извършат удар.

Името му всява страх, защото някога, след като го заплашили, че ще убият семейството му, той сам избил всички, за да докаже, че няма страх от никого. Така че за престъпниците не остава друг изход, освен да приемат тази самоубийствена мисия.

Онлайн филми Криминални. The Usual Suspects / Обичайните заподозрени (1995) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
11
11
0