FilmiFen » Трилъри » Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO

Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO

Гледай онлайн - Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO

Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 1991
Държава: САЩ
Режисьор: Джоузеф Рубин
В ролите: Джулия Робъртс, Патрик Берджин, Кевин Андерсън, Елизабет Лоурънс, Клодет Невинс, Тони Абатемарко и др.
Времетраене: 97 минути
Български дублаж: Да
Когато Лора (Джулия Робъртс) решава да се омъжи за Мартин Бърни (Патрик Берджин) преди четири години, тя няма как да знае дълбочината на неговата страст към нея. На пръв поглед те са идеалната двойка.

Като красива и добра домакиня, тя се грижи за всяка негова нужда. Той е красив, успешен и изключително внимателен. Но в действителност истината за тяхното семейство е съвсем различна. Мартин е груб, а Лора живее в постоянен страх и очаква удобен момент, за да избяга.

Трилърът „Врагът в моето легло ” разказва за една жена, която се влюбва в неподходящия човек. Когато открива истинската същност на Мартин, Лора предприема отчаяни мерки, за да се спаси от разрушителните взаимоотношения.

Тя инсценира своята смърт и се скрива в нов град с нова самоличнст. Тя е новодошла в малък град, сменила името си, външноста си и дори живота си. Променила е всичко, за да успее да избяга от най-опасния човек, когото познава - собствения си съпруг. Когато Мартин разбира, че тя е още жива, няма да се спре пред нищо, за да я открие и убие.

Онлайн филми Трилъри. Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
36
38
2
Филми от други категории