FilmiFen » Комедия » Deconstructing Harry / Да разнищим Хари (1997) BG AUDIO

Deconstructing Harry / Да разнищим Хари (1997) BG AUDIO

Гледай онлайн - Deconstructing Harry / Да разнищим Хари (1997) BG AUDIO

Deconstructing Harry / Да разнищим Хари (1997) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 1996
Държава: САЩ
Режисьор: Уди Алън
В ролите: Робин Уилямс, Деми Мур, Уди Алън, Кърсти Али, Ричард Бенжамин, Джуди Дейвис, Били Кристал, Елизабет Шу, Тоби Макгуайър, Джоуел Лефърд и др.
Времетраене: 96 мин.
Български дублаж: Да
Невротикът Хари Блок е успешен писател, похарчил аванса за нова книга, която все още не е написал. Има и друг проблем - кого да вземе със себе си за връчването на почетна литературна награда в колежа, от който на времето са го изхвърлили.

Сегашното му гадже ще се жени за най-добрия му приятел, друг негов познат очаква всеки момент да получи инфаркт, а като капак бившата съпруга не му разрешава да вземе със себе си своя син. В края на краищата Хари наема една проститутка и с нейна помощ отвлича детето.

Тези, които обичат Алън отново няма да бъдат разочаровани от майсторството му да плете интриги след интрига, черпейки от измислените си екранни животи, съдби на приятели и роднини, горчиво-смешна самоирония стигаща до сарказъм, неуморимо-находчив хумор, в някои моменти приемащ истински блясък.

Това е комедия за възрастни, защото тя борави със ситуации от житейския опит, който младия човек няма или просто не се замисля какво може да му донесе бъдещето. Може би именно заради това съвременния младеж трудно “разбира” Алън и неговия хумор. Да, той определено не е просташки, не е от типа на комедия на ситуациите и слава Богу, че го има именно такъв, какъвто е – а ла Уди Алън.

Онлайн филми Комедия. Deconstructing Harry / Да разнищим Хари (1997) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
0
0
0
Филми от други категории