FilmiFen » Комедия » I Feel Pretty / Диагноза: Секси (2018) BG AUDIO

I Feel Pretty / Диагноза: Секси (2018) BG AUDIO

Гледай онлайн - I Feel Pretty / Диагноза: Секси (2018) BG AUDIO

I Feel Pretty / Диагноза: Секси (2018) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2018
Държава: САЩ
Режисьор: Марк Силвърщайн, Аби Кон
В ролите: Ейми Шумър, Мишел Уилямс, Бизи Филипс, Адриан Мартинез, Рори Сковел, Том Хопър, Емили Ратаковски, Ейди Браянт, Лорън Хатън, Сашир Замата и др.
Времетраене: 110 мин.
Български дублаж: Да
Една обикновена жена, постоянно бореща се с натрапчиво чувство на неувереност, се събужда след падане с убеждението, че е най-красивата и талантлива дама на света. Това й вдъхва кураж в живота, но какво ще се случи, когато един ден осъзнае, че външността й никога не се е промянала?

Рене Бенет (Ейми Шумър) знае какво е да не изглеждаш перфектно в Ню Йорк - градът на генетично и финансово благословените. Един ден, след като пада от велосипед и удря главата си, тя забелязва рязка промяна в себе си - краката й са се сдобили с тен, косата й вече е копринена, брадичката й е секси очертана. Накратко - станала е СТРАХОТНА. Единственият проблем е, че за всички останали тя си е същата...

Все пак, новата представа, която Рене има за себе си, й помага да спечели уважението на невероятно красивата си шефка, да си хване гадже и да започне да получава покани за изискани партита. Магията обаче няма да трае вечно и Рене ще трябва да разбере по един или друг начин, че истинската красота не се крие само във външността.

Онлайн филми Комедия. I Feel Pretty / Диагноза: Секси (2018) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
14
17
3