FilmiFen » Криминални » Man som hatar kvinnor / Момичето с драконовата татуировка / The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Man som hatar kvinnor / Момичето с драконовата татуировка / The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Гледай онлайн - Man som hatar kvinnor / Момичето с драконовата татуировка / The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Man som hatar kvinnor / Момичето с драконовата татуировка / The Girl with the Dragon Tattoo (2009)
SD 480
Година: 2009
Държава: Швеция, Дания, Германия, Норвегия
Режисьор: Нилс Арден Оплев
В ролите: Майкъл Нюквист, Лена Ендре, Питър Хърбър, Наоми Рапейч, Свен Бертил Тоб, Питър Aндерсън, Ева Фрюлинг и др.
Времетраене: 153 мин.
Български дублаж: Не
Преди четиридесет години 16-годишната Хариет Венгер (Ева Фрюлинг) изчезва от семейна сбирка на острова, притежаван и обитаван от могъщия клан Венгер. Тялото й никога не е открито, но чичо й е убеден, че е било убийство и че убиецът е член на собственото му сплотено, но нефункционално семейство.

Под предтекст, че иска да бъде написана семейна хроника, той наема журналиста Микаел Бломквист (Майкъл Нюквист), който е осъден по обвинение за клевета, за да огкрие истината за Хариет. Негова помощничка е татуираната, агресивна компютърна хакерка Лисбет Саландер (Рапайч). Двамата свързват изчезването на Хариет с поредица нелепи убийства от преди четиридесет години и започват да разнищват тъмната и ужасяваща история на семейството.

Но членовете на фамилията Венгер са потаен клан и Бломквист и Саландер са на път да разберат колко далеч са готови да отидат те, за да защитят себе си...

Онлайн филми Криминални. Man som hatar kvinnor / Момичето с драконовата татуировка / The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Плейъри Помощ
default
4
4
0
1 688