FilmiFen » Семейни » Artemis Fowl / Тайната на Артемис Фоул (2020) BG AUDIO

Artemis Fowl / Тайната на Артемис Фоул (2020) BG AUDIO

Гледай онлайн - Artemis Fowl / Тайната на Артемис Фоул (2020) BG AUDIO

Artemis Fowl / Тайната на Артемис Фоул (2020) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Семейни
Година: 2020
Държава: САЩ
Режисьор: Кенет Брана
В ролите: Ричард Прайс, Никеш Пател, Бернардо Сантос, Ейдриън Скарбъро, Нонсо Анонзи, Джош Гад, Джуди Денч, Миранда Райсън, Хонг Чау, Фердиа Шоу, Лара Макдонъл, Джошуа Макгуайър, Симоне Кирби, Рут Хорокс и др.
Времетраене: 95 минути
Български дублаж: Да
Той е умен, безстрашен и е само на 12 години. Той е Артемис Фоул, който е поставен пред изпитанието на живота си и ще посрещне съдбата си лице в лице. Могъщите тайни, които обичаният му баща пази дълги години, водят до най-епичното приключение за него и до челен сблъсък на интереси, очаквания и … разкирването на неподозирани светове.

Към Артемис и неговия гениален престъпен план за спасяване на баща му се присъединяват талантливото гигантско джудже Сламчо Челюстокопач, феята Бодлива зеленика, която няма нищо общо с малките, симпатични феи, с които сме свикнали и още много колоритни герои, които формират мащабна армия по пътя към непознатото.

Въздействаща история, много иновативни технологии и мистика в един общ баланс, екшън и невероятни визуални ефекти ще придружат и подсилят ефекта от фантастичния разказ, който Артемис ще ни сподели.

Онлайн филми Семейни. Artemis Fowl / Тайната на Артемис Фоул (2020) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
2
2
0
3 111
Филми от други категории