FilmiFen » Ужаси » The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (1979)

The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (1979)

Гледай онлайн - The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (1979)

The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (1979)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 1979
Държава: САЩ
Режисьор: Стюърд Розенберг
В ролите: Джеймс Бролин, Марго Кидър, Род Стайгър, Дон Страуд, Мъри Хамилтън, Джон Ларш, Наташа Раян, Хелън Шейвър, Ейми Райт, Вал Айвъри, Майкъл Сакс и други
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Не
Сценарият му е по смразяващата история, описана от Джей Ансън, за която се твърди, че е истинска. Книгата се превръща в 10-милионен бестселър, но за истинността й се спори години наред.

На 14 ноември 1974, обезумяло телефонно обаждане отвежда полицията в дома на семейство ДеФео. Посреща ги зловещата картина на масово убийство. Цялото семейство е мъртво, застреляно в съня си с 35-калиброво оръжие. Роналд ДеФео се признава за виновен в убийството на родителите, братята и сестрите си и твърди, че “гласовете” са го накарали да го извърши.

Една година по-късно Джордж и Кати Луц се преместват в къщата с трите си деца, мислейки, че ще я превърнат в дома на мечтите си. Семейството остава в призрачната къща едва 28 дни, през които е тероризирано от силите на злото. Случката със Луц е една от най-кошмарните в историите за къщи, обладани от духове, с твърденията, че наистина се е случила!

Онлайн филми Ужаси. The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (1979)

Плейъри Помощ
default
3
4
1