FilmiFen » Криминални » American Animals / Американски Животни (2018) BG AUDIO

American Animals / Американски Животни (2018) BG AUDIO

Гледай онлайн - American Animals / Американски Животни (2018) BG AUDIO

American Animals / Американски Животни (2018) BG AUDIO
SD 480
Година: 2018
Държава: САЩ, Великобритания
Режисьор: Барт Лейтън
В ролите: Евън Питърс, Ан Дауд, Бари Кьоуън, Блейк Дженър, Удо Киър, Джаред Ейбрахамсън, Лара Грейс, Джейсън Касерес, Джейн Макнийл, Дрю Старки и др.
Времетраене: 117 минути
Български дублаж: Да
Невероятната, но напълно истинска история на четирима млади мъже, които се опитват да извършат един от най-дръзките обири в американската история. Филмът разказва за двама приятели от предградията на Лексингтън, Кентъки. Спенсър (Бари Кьоуън) е решен да стане творец, но смята, че му липсва най-важният елемент, който обединява всички велики творци – страданието.

Най-добрият му приятел Уорън (Евън Питърс) също е отраснал, вярвайки, че животът му ще е специален и той ще е уникален по някакъв начин. Но когато двамата приятели напускат предградията и започват да учат в университети в един и същи град, те започват да осъзнават реалността, че е много възможно никога да не станат уникални или особено важни.

Твърдо решени да изживеят нещо необикновено, Спенсър и Уорън решават да откраднат една от най-ценните книги в света от специалната колекция в библиотеката на университета, който Спенсър посещава.

След като привличат още двама приятели – учещия счетоводство Ерик (Джаред Ейбрахамсън) и фитнес маниака Чаз (Блейк Дженър), групата започва да планира обира и продажбата на откраднатите творби, учейки се от „heist“ филмите. Въпреки че някои от тях започват да изпитват колебания относно плановете, четиримата скоро установяват, че обирът сякаш придобива свой собствен живот.

Онлайн филми Криминални. American Animals / Американски Животни (2018) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
6
3
Филми от други категории
Рейтинг 1.1
SD 360
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 0
SD 480