FilmiFen » Семейни » Hocus Pocus / Фокус-мокус (1993) BG AUDIO

Hocus Pocus / Фокус-мокус (1993) BG AUDIO

Гледай онлайн - Hocus Pocus / Фокус-мокус (1993) BG AUDIO

Hocus Pocus / Фокус-мокус (1993) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Семейни
Година: 1993
Държава: САЩ
Режисьор: Кени Ортега
В ролите: Бет Мидлър, Кати Наджими, Тора Бирч, Винеса Шоу, Сара Джесика Паркър, Омри Катс, Джоди-Ами Ривера, Лари Багби, Тобиас Йелинек
Времетраене: 96 минути
Български дублаж: Да
Преди повече от 3 века - през 1693 г. - три хубавички, но много лоши вещици са осъдени на смърт в Салем, щата Масачузетс, а малко момче е превърнато в котарак (черен, разбира се!). На Хелоуин, вече в наши дни, трите вещици се завръщат от небитието, но тъй като времената вече са модерни, те са яхнали прахосмукачки...

Вещиците възкръсват благодарение на малкия Макс, който запалва магическата черна свещ, дотогава контролирала вековното проклятие.
Основната им цел е да останат безсмъртни и са готови на всичко, за да го постигнат. Жадуват да отмъстят за несправедливата присъда, а през това време възвръщат младостта си, като извличат жизнени сили от децата наоколо.

Ще останат ли трите лоши вещици да злосторничат още 300 години? Всичко е в ръцете на двама тийнейджъра, едно момиче и безсмъртна котка, които могат да сложат край на вещерското господство и терор веднъж завинаги.

Онлайн филми Семейни. Hocus Pocus / Фокус-мокус (1993) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
5
5
0
5 516