FilmiFen » Криминални » In Bruges / В Брюж (2008)

In Bruges / В Брюж (2008)

Гледай онлайн - In Bruges / В Брюж (2008)

In Bruges / В Брюж (2008)
SD 360
Година: 2008
Държава: Белгия, Великобритания
Режисьор: Мартин Макдона
В ролите: Колин Фарел, Ралф Фиънс, Брендън Глийсън, Ерик Гордън, Желико Иванек, Елизабет Берингтън, Марк Донован
Времетраене: 90 минути
Български дублаж: Не
Mr. In Bruges e филмиран на кино терен; Bruges (произнасяно “broozh”), най-запазеният средновековен град в цяла Белгия е предпочитана дестинация за туристи от цял свят.

Но за Ray (Colin Farrell) и Ken (Brendan Gleeson) това може да се окаже тяхната последна дестинация, трудна задача, зададена им точно преди Коледа от техния шеф Harry (два пъти номиниран за наградата на Академията - Ralph Fiennes) да се потопят в приказния фламандски град за няколко седмици. Голяма част от мястото между готическата архитектура,каналите и павираните улици

Двама мъже прекарвали дните си като туристи. Ray, все още обсебен от кръвоприлитието в Лондон, мразеше това място, докато Кен грижливо пазеше като очите си забавните подвизи, намерил съзнанието и душата си отворени към красотата и ведрината на града.

Но дълго чакайки обаждането на Хари, техните преживявания ставали все по-нереалистични,когато те попаднали във фатален сблъсък с местните, туристите, насилственото средновековно изкуство, Американският актьор (Jordan Prentice) заснел Европейски филм за изкуството, датските проститутки и потенциалната любовна история на Рей в лицето на Chloе (Clеmence Poеsy), която вероятно пазела скрити тайни за себе си.

И когато най-накрая Хари се обадил, ваканцията на Кен и Рей се превърнала в борба на живот и смърт, съпътствана от тъмни комични отношения и изненадващи емоционални последствия.

Онлайн филми Криминални. In Bruges / В Брюж (2008)

Плейъри Помощ
default
4
4
0
Филми от други категории