FilmiFen » Комедия » The Greatest Beer Run Ever / Операция Бира (2022)

The Greatest Beer Run Ever / Операция Бира (2022)

Гледай онлайн - The Greatest Beer Run Ever / Операция Бира (2022)

The Greatest Beer Run Ever / Операция Бира (2022)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2022
Държава: САЩ
Режисьор: Питър Фарели
В ролите: Зак Ефрон, Ръсел Кроу, Бил Мъри, Кайл Алън, Джейк Пикинг, Уил Роп, Арчи Рено, Кристофър Рийд Браун, Джо Адлър, Макгрегър Арни, Хал Къмпстън, Кристин Кери, Пол Аделстийн
Времетраене: 127 минути
Български дублаж: Не
Филмът разказва историята на Чики Донахю, който през 1967 година напуска Ню Йорк с намерението да открие приятелите си от детството, които са в армията, и да сподели по няколко бири с тях, докато те водят война във Виетнам. Мисията му е толкова трогателна, колкото е и безумна. 26-годишният главен герой няма нищо по-важно в живота си от изгарящото желание да се види отново с приятелите си.

Ядосан от антивоенните протести, той решава, че е време да се намеси и да почерпи с бира момчетата от квартала, които са на фронта във Виетнам. Въпреки рисковете Чики все пак заминава, а по пътя се запознава и сприятелява с необичаен партньор - фотограф, решил да покаже ужасите на войната от първо лице. Скоро реалността на бойното поле застига Чики, а с нея идва и осъзнаването, че няма чисто добро и зло в тази убийствена кампания.

Онлайн филми Комедия. The Greatest Beer Run Ever / Операция Бира (2022)

Плейъри Помощ
default
5
5
0
Филми от други категории
Рейтинг 2.3
SD 360
Рейтинг 2
SD 360
Рейтинг 1
Full HD 1080