FilmiFen » Криминални » Lonely Hearts / Самотни сърца (2006)

Lonely Hearts / Самотни сърца (2006)

Гледай онлайн - Lonely Hearts / Самотни сърца (2006)

Lonely Hearts / Самотни сърца (2006)
SD 480
Година: 2006
Държава: САЩ
Режисьор: Тод Робинсън
В ролите: Джон Траволта, Джаред Лето, Салма Хайк, Джеймс Гандолфини, Скот Кан и др.
Времетраене: 1 ч. 43 мин.
Български дублаж: Не
През 40-те, Марта Бек и Реймънд Фернандез са прочути в Америка като "Самотните сърца - убийци" (или "Убийците на самотни сърца". Тяхната смъртоносна игра била проста - да измамят и убият жестоко изоставените вдовици на участници във войната, които отговарят на обявите им, където Рей се представя за секси латино-любовник.

По ирония на съдбата, първата им среща с Марта беше със същата цел. Те се влюбват от пръв поглед, може би заради склонноста им към извратен секс и любовта им към лицемерието и парите. Заедно с Марта, позираща като сестрата на Рей, те двамата убеждават застарели неомъжени жени или вдовици да им дадат спестяванията си и после ги убиват жестоко.

Когато ги арестуват, двамата си признават за 12 убийства, но се смята, че действителната бройка е около 20. На сензационния им процес, Марта и Рей си гукат, държат си ръцете и изглежда сякаш не могат да се наситят един на друг. На 22 август 1949, оправдателната жалба за невменяемост е отхвърлена и любовниците са осъдени на смърт. След многобройни обжалвания, на 8 март 1951, двамата са убити на електрическия стол, седящи един до друг в затвора Синг Синг.

Онлайн филми Криминални. Lonely Hearts / Самотни сърца (2006)

Плейъри Помощ
default
0
0
0
828