FilmiFen » Приключенски » Around the World in 80 Days / Около света за 80 дни (2004) BG AUDIO

Around the World in 80 Days / Около света за 80 дни (2004) BG AUDIO

Гледай онлайн - Around the World in 80 Days / Около света за 80 дни (2004) BG AUDIO

Around the World in 80 Days / Около света за 80 дни (2004) BG AUDIO
SD 480
Година: 2004
Държава: САЩ, Германия, Ирландия, Великобритания
Режисьор: Франк Корачи
В ролите: Джеки Чан, Роб Шнайдер, Арнолд Шварценегер, Стив Кугън, Робърт Файф, Джим Броудбент, Ян МакНийс, Роджър Хамънд, Сесил Де Франс, Оуен Уилсън, Джон Клийз, Кейти Бейтс и други.
Времетраене: 120 минути
Български дублаж: Да
Тази приключенска комедия представлява екранизация на известния роман на Жул Верн, в който смел мъж предприема най-великото пътешествие в историята на човечеството. През 1872 г., ексцентричният Английски изобретател Филиъс Фог (Стийв Кугън) сътворява редица приспособления, които могат да помогнат на хората да пътуват по- бързо и по- лесно, като същевременно работи и по планове за летяща машина.

В разгорещена дискусия с властния лорд Келвин (Джим Броудбънт), Филиъс изказва любопитно мнение, в което заявява, че човек е способен да обиколи света за 80 дни. Келвин, който неприкрито таи лоши чувства към Филиъс, го предизвиква да направи точно това: да обиколи света за 80 дни. За да стане още по-интересно, лордът добавя и едно последно допълнително условие: ако Филиъс не успее да извърши уговореното в рамките на определения срок, той ще трябва да се откаже от своите изобретения завинаги.

Онлайн филми Приключенски. Around the World in 80 Days / Около света за 80 дни (2004) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
0
0
0
5 870
Филми от други категории