FilmiFen » Ужаси » Fright Night / Нощта на ужасите (2011) BG AUDIO

Fright Night / Нощта на ужасите (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - Fright Night / Нощта на ужасите (2011) BG AUDIO

Fright Night / Нощта на ужасите (2011) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Крейг Гилеспи
В ролите: Колин Фарел, Антон Йелчин, Тони Колет, Дейвид Тенант, Имоджен Потс, Кристофър Майнтц-Плейс, Дейв Франко, Рийд Юинг, Уил Дентън, Сандра Вергара и др.
Времетраене: 106 минути
Български дублаж: Да
“Нощта на ужасите” е римейк на едноименния филм от 1985 година и сюжетът ще разказва за младия Чарли Брустър (Йелчин), който си има всичко – популярен е сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в цялата гимназия. За съжаление, всичко това му влияе по негативен начин и той започва да страни от най-добрия си приятел (Минц-Пласе) както и от собствената си майка (Колет).

Но животът на Чарли е на път да се промени напълно, когато в съседната къща се нанася Джери Дандридж (Фарел) – привлекателен и на пръв поглед напълно нормален мъж. Въпреки че Джери изглежда като страхотен човек, с течение на времето Чарли започва да забелязва някои странности в поведението му и разбира че нещо не е наред.

След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития, случващи се единствено през нощта, Чарли разбира че новият съсед е всъщност безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле.

Онлайн филми Ужаси. Fright Night / Нощта на ужасите (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
16
21
5
Филми от други категории
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 1
SD 480