FilmiFen » Ужаси » You're Next / Ти си следващия (2011)

You're Next / Ти си следващия (2011)

Гледай онлайн - You're Next / Ти си следващия (2011)

You're Next / Ти си следващия (2011)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Адам Уингард
В ролите: Шарни Винсън, Боб Моран, Барбара Крамптън, Ти Уест, Уенди Глен, А.Дж. Боуен, Ейми Сеимц, Николас Тучи, Саимън Барет, Лейн Хюс и други
Времетраене: 94 минути
Български дублаж: Не
Етикети: You're, Next, следващия, 2011
“Ти си следващият” е напрегнат и оригинален хорър-трилър, дело на режисьора Адам Уингард. В центъра на сюжета е обикновеното семейството Дейвисън, което се насочва към отдалечен ваканционен дом с надеждата за почивка и забавления далеч от големия град.

Но точно когато дълго подготвяната среща е в своя разгар членовете на голямото семейство биват нападнати от мистериозна група престъпници за които скоро става ясно, че са всъщност садистични убийци с жесток план. Барикадирани в къщата семейство Дейвисън се опитва отчаяно да отблъсне нападателите, които са въоръжени с брадви, лъкове и мачетета.

Надмощието е на страната на престъпната група, но това което те не знаят е, че младата Ерин (приятелката на най-големия син в семейството) е всъщност най-ловкия убиец от всички. Мистериозното минало на момичето и знанията й я отличават от останалите и тя се превръща в най-трудната мишена за групата убийци.

Онлайн филми Ужаси. You're Next / Ти си следващия (2011)

Плейъри Помощ
default
30
34
4
Филми от други категории