FilmiFen » Екшън » Universal Soldier / Универсален войник (1992) BG AUDIO

Universal Soldier / Универсален войник (1992) BG AUDIO

Гледай онлайн - Universal Soldier / Универсален войник (1992) BG AUDIO

Universal Soldier / Универсален войник (1992) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1992
Държава: САЩ
Режисьор: Роланд Емерих
В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Долф Лундгрен, Али Уолкър, Ед О'Рос, Джери Орбах, Леон Рипи, Тико Уелс, Ралф Мьолер, Робърт Требър, Джен Дейвис, Дрю Снайдър, Томи Листър
Времетраене: 1 ч. 43 мин.
Български дублаж: Да
Жан-Клод Ван Дам и Долф Лундгрен играят ролята на двама бойци, чиято вражда продължава и след смъртта им в този невероятен екшън. По време на Виетнамската война, Люк (Ван Дам) мечтае да се върне у дома, но се среща с кръвожадния Скот (Лундгрен), който обожава да убива просто за удоволствие. Когато Люк се опитва да спре поредното му клане, Скот се изправя срещу него и те се убиват един друг.

Правителството замразява телата им и ги използва в секретен проект, наречен “Универсални войници”, който превръща мъртвите бойци в бойни машини-андроиди. Така Люк и Скот се превръщат в бойци от отряд роботи. Но Люк започва да си спомня моменти от живота си във Виетнам, както и Скот, който си припомня, че една от последните му мисли е била да убие Люк. Ненадейно репортерката Вероника (Али Уокър) разкрива тайната операция и Люк трябва да спаси и себе си и нея от Скот, който се опитва да ги убие.

Онлайн филми Екшън. Universal Soldier / Универсален войник (1992) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
5
5
0