FilmiFen » Азиатски » Nezha (2021)

Nezha (2021)

Гледай онлайн - Nezha (2021)

Nezha (2021)
Full HD 1080
Година: 2021
Държава: Китай
Режисьор: Jem Chen
В ролите: Hannah Quinlivan като Лили Лу, Tsao Yu Ning като Джак Ту, Van Fan като Джефри Ли,
Времетраене: 98 минути
Български дублаж: Не
Етикети: Nezha, 2021
Рев на мощни мотори заглушава мислите. Въздухът е изпълнен с напрежение. Текат последни секунди, дълги и сякаш безкрайни. Лампите светват в червено, още малко...

Зелено! Съединител, първа, втора, трета, четвърта, дай пълна газ... пета... Под капака реват стотици коне... Съсредоточи се, избери си линия... Завой, отнеми, спирачка...

Не се разсейвай. Гледай. Преценявай. Рискувай. Изпреварвай. Побеждавай. Финиш. Победен флаг. Триумф. Сълзи от радост. Шампанско... И така до следващото състезание, което може и да е последното.

Светът на автомобилния спорт е жесток. Свят, в който доминират силните мъже. Свят на риск и на смелост. Свят, в който победителят е само един, а всички останали са победени.

Свят видял много сълзи, много радост и много загуби. Свят, в който момчетата с мечти стават мъже без страх, ако оцелеят. Свят, в който до скоро "Лъвският" рев е подчинявал всички, а сега е принуден да отстъпи на "Вълчия" вой и "Змийското" съскане. Ще се възкачи ли отново на трона царят на автомобилната джунгла? Ще огласи ли отново лъвският рев цялата писта? Ще смрази ли кръвта във вените на всички останали само споменаването на отбор "Лъвовете"? Ще успее ли един плах геймър да намери мястото си в Лъвският отбор? Същото ли е на реалната писта, както на симулатора?

Ще успее ли едно мъжко момиче да намери своето място в този тестостеронен свят? Ще преклони ли глава пред трудностите?

Ще успее ли "Краля" на пистата да задържи короната и отбора, или ще си тръгне без почести? Любовта към близките прави ли ни по-предпазливи?

Ще успее ли един син да продължи делото на баща си? Можеш ли да си тръгнеш, след като веднъж си усетил миризмата на бензин и стопени от обиколките гуми?

Колко струват мечтите? Колко струва триумфът? Наистина ли сърцата на състезателите са като двигател с вътрешно горене? Чували ли сте историите, които пистата разказва?

Не? Ето тази е една от тях!

Онлайн филми Азиатски. Nezha (2021)

Плейъри Помощ
default
12
13
1
Филми от други категории