FilmiFen » Комедия » Einstein / Айнщайн (2015) BG AUDIO

Einstein / Айнщайн (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Einstein / Айнщайн (2015) BG AUDIO

Einstein / Айнщайн (2015) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2015
Държава: Германия
Режисьор: Томас Ян
В ролите: Том Бек, Аника Ернст, Ролф Канис, Мерле Колет, Сабрина Уайт, Хейли Луис Джоунс, Паул Бозе, Кристиан Хокенбринк и др.
Времетраене: 90 минути
Български дублаж: Да
Сюжетът разкрива живота на 32-годишния Феликс Винтерберг, който е най-младият преподавател по теория на физиката в своя университет. Освен това е правнук на известния учен Алберт Айнщайн. Феликс работи по 21 часа на ден и изследванията са всичко за него. Животът, обаче, не винаги е лесен. Той страда от неизлечимата наследствена Болест на Хънтингтън и скоро умственото му и физическо здраве ще започне да се влошава.

Феликс е изправен пред още едно предизвикателство, след като го обвиняват, че злоупотребява с нелегални стимуланти, докато полицията не му предлага невероятна сделка. Ако той се съгласи да работи като „външен консултант“ по някои от най-трудните и заплетени криминални случаи, няма да влезе в затвора и ще може да продължи изследванията си.

Ситуацията се усложнява още повече заради изпълнената му с любов и омраза връзка с полицейски комисар Елена (Аника Ернст), интереса към него на сестра ѝ Тереза (Мерле Колет) и жената на шефа му Карола (Сабрина Уайт). Докато се опитва всички в екипа му да са доволни, а той да не си навлича проблеми със закона, „Айнщайн“ трябва да използва брилянтния си ум, за да разгадае едни от най-трудните случаи.

Онлайн филми Комедия. Einstein / Айнщайн (2015) BG AUDIO

VOE STZ STSB
0
0
0
1 258Напиши коментар
0 коментарa за Einstein / Айнщайн (2015) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.