FilmiFen » Комедия » Pleasantville / Плезънтвил (1998)

Pleasantville / Плезънтвил (1998)

Гледай онлайн - Pleasantville / Плезънтвил (1998)

Pleasantville / Плезънтвил (1998)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 1998
Държава: САЩ
Режисьор: Гари Рос
В ролите: Пол Уокър, Тоби Магуайър, Рийз Уидърспун, Уилиам Мейси, Джоан Алън, Джеф Даниелс, Дж. Т. Уолш и др
Времетраене: 124 мин.
Български дублаж: Не
Дейвид и Дженифър са брат и сестра, които живеят в познатата до баналност реалност на 90-те години. Техните всекидневни проблеми ги заставят да търсят спасителен отдушник. Дейвид го намира в гледането на тв-сериал "Плезантвил", който го пренася в 50-те години и измисления свят на едно безгрижно съществувание.

Дженифър пък е напълно модерно момиче, което предпочита компанията на безбройните си ухажьори. Но се случва така, че дистанционното устройство на телевизора им ги пренася най-неочаквано в реалността на сериала. Попаднали в капана на другото измерение, техният живот става черно-бял. Плезънтвил обаче се оказва не чак толкова приятен град, защото там нищо не се случва.

Но сивотата на всекидневието е взривена от Дженифър, която с поведението си отключва дълбоко скривани желания и помисли. А животът в митичното градче постепенно започва да се оцветява. Защото с появата на Дейвид и Дженифър, идващи от един напълно реален свят, мечтите на всички се сбъдват по начин, за който никой не е и мечтал.

Онлайн филми Комедия. Pleasantville / Плезънтвил (1998)

Плейъри Помощ
default
3
3
0
Филми от други категории
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг -1
SD 480