FilmiFen » Комедия » Les 2 Alfred / Двамата Алфредовци (2020) BG AUDIO

Les 2 Alfred / Двамата Алфредовци (2020) BG AUDIO

Гледай онлайн - Les 2 Alfred / Двамата Алфредовци (2020) BG AUDIO

Les 2 Alfred / Двамата Алфредовци (2020) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2020
Държава: Франция
Режисьор: Брюно Подалидес
В ролите: Дени Подалидес, Сандрин Киберлен, Брюно Подалидес, Ян Фриш, Луана Бахрами, Лесли Меню и др.
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Да
Александър е семеен, баща на две деца и безработен. Банковата му сметка е блокирана, а съпругата му заминава на свръхсекретна ядрена мисия с подводница. Той има срок от два месеца, за да докаже, че може да се грижи сам за децата и дома и дори да бъде финансово независим.

Търси работа и след сюрреалистично интервю попада в "Кутията" - старт-ъп компания за зелени технологии, с 24-часов ритъм през цялата седмица и стриктна фирмена политика: "Само за служители без деца!"

Бащата Александър е нает за тестов период и условията са точно обратните на това, което има и може. За нещастие или за късмет среща Арсимболдо - универсалният кадър, който може да прави всичко на минутата срещу заплащане - шофьор на такси в Юбер, наемен протестър на улицата, рекламно лице в мобилни приложения, ловец или търговец на дронове, винаги на процент.

Александър може да работи в "Кутията", докато Арсимболдо е негов домашен помощник срещу подслон. Ситуацията изглежда уредена. Но шефката в офиса - Северин, е свръхенергийна технократка, която дебне всеки и всичко. В напрегнато темпо между нейния поглед, безкрайни семинари, тиймбилдинги, телефони, всевъзможни срещи и бележки, Александър трудно ще скрие тайната си, освен че може наистина да остане баща без деца...

Онлайн филми Комедия. Les 2 Alfred / Двамата Алфредовци (2020) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
0
0
0
2 818