FilmiFen » Фантастика » Victor Frankenstein / Виктор Франкенщайн (2015) BG AUDIO

Victor Frankenstein / Виктор Франкенщайн (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Victor Frankenstein / Виктор Франкенщайн (2015) BG AUDIO

Victor Frankenstein / Виктор Франкенщайн (2015) BG AUDIO
SD 480
Година: 2015
Държава: САЩ, Великобритания, Канада
Режисьор: Пол МакГуигън
В ролите: Даниел Радклиф, Кълъм Търнър, Адриан Шилер, Марк Гатис, Фреди Фокс, Даниел Мейс, Андрю Скот, Джесика Браун Финдли, Джеймс Макавой
Времетраене: 1 ч. 49 мин.
Български дублаж: Да
Филмът „Виктор Франкенщайн“ разглежда класическия роман по непоказван досега начин. Вдъхновен от творбата на Мери Шели и безбройните интерпретации на тази история, сценаристът Макс Ландис „съживява“ историята като се фокусира върху връзката между Виктор и неговият най-добър приятел и помощник - Игор.

В действителност досега никой филм не е разказвал историята от гледна точка на Игор. Както заявява режисьорът Пол МакГуган „Може да се каже, че това е една любовна история между двамата герои. Виктор и Игор се нуждаят един от друг; и сякаш Виктор дори се нуждае от Игор повече, отколкото Игор има нужда от Виктор. "Актьорите Даниел Радклиф и Джеймс Макавой са звездите във „Виктор Франкенщайн“, най-новият изпълнен с динамика и вълнуващи обрати прочит на легендарната приказка.

Радикалният учен Виктор Франкенщайн (Макавой) и неговото също толкова брилянтно протеже Игор Щраусман (Радклиф), споделят обща благородна визия в търсене на безсмъртие за човечеството. Но експериментите на Виктор отиват твърде далеч, а маниакалните му изследвания има ужасяващи последици. Единствено Игор може да върне своя приятел от ръба на лудостта и да го спаси от чудовищното му творение.

Онлайн филми Фантастика. Victor Frankenstein / Виктор Франкенщайн (2015) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
1 514Напиши коментар
0 коментарa за Victor Frankenstein / Виктор Франкенщайн (2015) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.