FilmiFen » Комедия » Big Nothing / Голямото нищо (2006)

Big Nothing / Голямото нищо (2006)

Гледай онлайн - Big Nothing / Голямото нищо (2006)

Big Nothing / Голямото нищо (2006)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2006
Държава: САЩ
Режисьор: Жан-Баптисте Андреа
В ролите: Саймън Пег, Дейвид Шуимър, Алис Еве, Наташа МакЕлон, Мими Роджърс и др.
Времетраене: 86 мин.
Български дублаж: Не
Чарли е бивш учител неохотно станал служител в център за обаждания, но е уволенен още през първия си ден. Обезпокоен от възможността да не може да се грижи за дъщеря си Емили и жена си Пенелопе, той изведнъж се свързва с Гъс, амбициозен артист, който въвежда Чарли в привидно безопасен план, с който да изкарат малко пари: Реверенд Смолс е мъж, който многократно е засичан от базата данни на компанията, в който работи, да посещава нелегални порно сайтове.

Гъс планира да изнуди Реверенд Смолс като го заплаши публично да обяви срамните му тайни, очаквайки, че човекът ще склони пред потенциалната възможност кариерата му да бъде разрушена. По принцип предпазливият Чарли решава да участва в плана и след като приключи всичко да използва парите, за да осигури най-накрая спокойствие за себе си и семейството си.

Към тях се присъединява и бившата на Гъс Джоси МакБруум и планът заработва... но всичко се проваля, когато Реверенд Смолс умира... благодарение на триото. Това е само началото на проблемите им.

Онлайн филми Комедия. Big Nothing / Голямото нищо (2006)

VOE STZ STSB Трейлър
0
1
1
720
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Big Nothing / Голямото нищо (2006)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.