FilmiFen » Семейни » Ill Be Home For Christmas / Ще съм у дома за Коледа (1998)

Ill Be Home For Christmas / Ще съм у дома за Коледа (1998)

Гледай онлайн - Ill Be Home For Christmas / Ще съм у дома за Коледа (1998)

Ill Be Home For Christmas / Ще съм у дома за Коледа (1998)
HD 720
Жанр: Семейни
Година: 1998
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Arlene Sanford
В ролите: Джонатан Тейлър Томас, Джесика Бийл, Адам Лавоня, Гари Коул, Шон О'Брайън, Катлин Фриман, Блеър Слейтър, Кати Уезелък, Кърт Макс Рънти, Никол Оливър, Долорес Дрейк, Кристин Уилес, Марк Ачесън, Барт Андерсън, Том Хийтън и др.
Времетраене: 86 мин.
Български дублаж: Не
Джейк Уилкинсън (Джонатан Тейлър Томас) е егоистичен колежанин с една цел – да се прибере у дома навреме за коледната вечеря, за да не се наложи да загуби поршето, обещано от баща му. Но само няколко дни преди празника се събужда насред калифорнийската пустиня без пукната пара облечен с костюм на Дядо Коледа и бяла брада.

Оказва се, че това е отмъщението на момчетата от футболния отбор, които погрешно смятат, че Джейк ги е измамил, като не им е дал правилните отговори за важен изпит. Сега Джейк трябва да намери начин да стигне до Ню Йорк преди Бъдни вечер. В отчаян опит да вземе обещания подарък, той лети, пълзи, мами, тормози, надпреварва се и дори кара шейна по пътя си на изток.

Но безкрайната му мисия се превръща в безкрайна комедия от грешки, защото върволица колоритни персонажи търси помощ и милосърдие от „Дядо Коледа“. Колкото повече Джейк се приближава до дома, толкова повече се доближава до истинския смисъл на Коледа и осъзнава колко е важно семейството.

Онлайн филми Семейни. Ill Be Home For Christmas / Ще съм у дома за Коледа (1998)

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
536Напиши коментар
0 коментарa за Ill Be Home For Christmas / Ще съм у дома за Коледа (1998)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.