FilmiFen » Комедия » Love Stinks / Любовта смърди (1999)

Love Stinks / Любовта смърди (1999)

Гледай онлайн - Love Stinks / Любовта смърди (1999)

Love Stinks / Любовта смърди (1999)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 1999
Държава: САЩ
Режисьор: Джеф Франклин
В ролите: Френч Стюарт, Бриджит Уилсън, Бил Белами, Стив Хитнър, Джейсън Бейтман, Тифани Тиезън, Ивана Миличевич, Колин Камп, Кевин Фарли, Гретхен Палмър, Ерика Елениак и др.
Времетраене: 1 ч. 33 мин.
Български дублаж: Не
Сет (звездата от „На гости на третата планета” Френч Стюърт) е млад и привлекателен ерген, който си е поставил за цел да покори колкото се може повече жени. Сега обаче е намерил перфектната жена – тя е красива, забавна и е готова да задоволи всяко негово желание. На него повече и не му трябва.

Само че въпросната дама – Челси (Бриджит Уилсън) – е на друго мнение. Нейният биологичен часовник постоянно й напомня, че е време да се омъжи. Поради тази причина тя е готова на всичко, за да „оплете” някой мъж в мрежите си и да го заведе пред олтара. Сет обаче е на друго мнение – той търси всичко друго, но не и сериозна връзка.

В един момент, въпреки своите усилия, до същия извод стига и самата Челси. Тогава тя става лоша – и решава да превърне живота на Сет в ад. Той не страда от излишно кавалерство и няма никакво намерение да я остави да се почувства като победител. Започва не просто битка, а направо война между половете, а перспективата за сватба между двамата става все по-далечна и по-далечна.

Онлайн филми Комедия. Love Stinks / Любовта смърди (1999)

VOE STZ STSB Трейлър
1
1
0
597Напиши коментар
0 коментарa за Love Stinks / Любовта смърди (1999)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.