FilmiFen » Екшън » Nowhere to Run / Нежелано бягство (1993) BG AUDIO

Nowhere to Run / Нежелано бягство (1993) BG AUDIO

Гледай онлайн - Nowhere to Run / Нежелано бягство (1993) BG AUDIO

Nowhere to Run / Нежелано бягство (1993) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1993
Държава: САЩ
Режисьор: Робърт Хармън
В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Розана Аркет, Киърън Кълкин, Тед Ливайн, Тифани Таубман, Едуард Блачфорд, Антъни Старк, Джос Акланд, Леонард Термо и други
Времетраене: 94 мин.
Български дублаж: Да
В това дали да избяга или да помогне на хората, които обича, той нямаше колебания. Когато законът не може да помогне и закриля хората от престъпността, единственият герой който може да се справи с тази задача е човек извън закона! Сам(Ван Дам) е избягал затворник с добро сърце, който се озовава в малко градче, където е приютен от красива самотна майка и двете й деца.

Сплотил се с тях и почуствал се като член на семейството, който им липсва-мъж и баща, Сам е готов да изживее живота си там до края на дните си и го има като ''втори шанс''. Скоро обаче разбира, че градчето съвсем не е тихо и спокойно, каквото изглежда, ами мaродери пратени от голям петролен бос тероризират хората за да продадат земите си и опожаряват къщите им като предупреждение.

Изправил се на пътя им и защитил новото си семейство, Сам е готов да бъде разкрит кой всъщност е и бъде заловен от полицията, само и само да се изпречи на пътя на безмислостните мародери и да защити правата на хората и техните домове.

Онлайн филми Екшън. Nowhere to Run / Нежелано бягство (1993) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
1 850
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Nowhere to Run / Нежелано бягство (1993) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.