FilmiFen » Екшън » Bad Boys / Лоши момчета (1995) BG AUDIO

Bad Boys / Лоши момчета (1995) BG AUDIO

Гледай онлайн - Bad Boys / Лоши момчета (1995) BG AUDIO

Bad Boys / Лоши момчета (1995) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1995
Държава: САЩ
Режисьор: Майкъл Бей
В ролите: Уил Смит, Мартин Лорънс, Теа Леони, Джо Пантолиано, Мардж Хелгенбергер, Чеки Карио, Тереза Рандъл, Хектор Серано, Хулио Оскар МешозоМайкъл Империоли и други.
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Да
От топ продуцентите Дон Симпсън и Джери Брукхаймър филмът „Лоши момчета” разказва историята на две ченгета от Маями (Мартин Лоурънс и Уил Смит), които трябва да открият 100 млн. долара от откраднат хероин, преди техният участък да бъде затворен. Времето изтича, а детективите Бърнет (Лоурънс) и Лоури (Смит) са по следите на изпечения крадец в подземния свят на Маями.

Те избягват куршумите и преследват лошите момчета. Единствената свидетелка е сексапилна жена (Tиa Леони), която може да идентифицира заподозрения. Но тя смята, че Бърнет е Лоури. Заради това объркване партньорите са принудени да сменят ролите си.

Сега щастливо жененият Бърнет трябва да пътува със сексапилната свидетелка, докато плейбоят Лоури трябва да се прибере в къщата на партньора си и да научи повече за семейния живот и радостите на родителството... по трудния начин.

Онлайн филми Екшън. Bad Boys / Лоши момчета (1995) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
48
43
-5