FilmiFen » Фантастика » Oblivion / Забвение (2013) BG AUDIO

Oblivion / Забвение (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Oblivion / Забвение (2013) BG AUDIO

Oblivion / Забвение (2013) BG AUDIO
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Джоузеф Косински
В ролите: Том Круз, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Андреа Райсбъроу, Николай Костер-Валдау, Мелиса Лео, Зои Бел, Абигейл Лоу, Изабел Лоу, Дейвид Мадисън
Времетраене: 124 минути
Български дублаж: Да
Том Круз е в главната роля в “ЗАБВЕНИЕ“, оригинално и новаторско кинематографично събитие от режисьора на “TRON: Заветът“ и от продуцента на “Възходът на планетата на маймуните“. В зрелищното и фантастично бъдеще Земята е еволюирала до неузнаваемост.

Докато се сражава, за да спаси човечеството, сблъсъкът на един човек с миналото, ще го поведе на поход за изкупление и открития. Джак Харпър /Круз/ е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята.

Джак почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“. Джак прекарва живота си, като патрулира из изумителните небеса на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб.

Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.

Онлайн филми Фантастика. Oblivion / Забвение (2013) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
2 218Напиши коментар
0 коментарa за Oblivion / Забвение (2013) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.